Daca aveti cam 100 de lei, luati-i un set colier - bratara din agate sau alte pietre semipretioase, cu un ambalaj frumos ( se gasesc in orice mall, o gramada de modele). Sigur poarta asa ceva si e un cadou de calitate pentru o doamna.
Daca aveti ceva mai putin bani, orientati-va spre un cadou decorativ ( tot din mall ) mai clasic.
Eu as prefera setul .
De fapt as prefera un parfum, dar nu sint bani de ajuns pentru unul de calitate cred; si mai intervine si problema gusturilor.
De ce trebuie sa-i oferi un cadou personal? Daca tot va e diriginta si o persoana draga, banuiesc, luati-i ceva din partea clasei.
Daca insisti totusi in a-i oferi ceva, alege un cadou neutru si nu de valoare mare: o cutie frumoasa de bomboane este de ajuns si potrivita.
Poti sa-i oferi in primul rand un martisor superb. si o felicitare facuta de tine cum ar fi http://www.google.ro/......tp?/search si dupa pentru cadou poti sa-i iei un set de cesti si farfuri pentru cafea sau ceai. :D:D:D:
sper ca te-am ajutat :D
Bună!
O cutie cu bomboane de ciocolată, un buchet de flori, un parfum, sau ai putea să-i iei câte un pandantiv din aur sau argint cu o potcoavă sau inimă sau floare sau iniţială şi însoţită de o felicitare pe care să scrie „La mulţi ani!" sau diferite urări pentru primăvară.
Te pup!
zxzx întreabă:
Geo2969686 întreabă: