Eu vreau sa fiu avocata; x bineinteles daca nu reusesc o sa incerc sa duc mai departe afacerea parintilor mei (au un magazin, dar intentioneaza sa mai deschida si altele ).
Periculoasa slujba ta :/ . Eu vreau sa fiu medic legist Nu va ganditi la prostii; imi place sa aflu adevaru '
Mie mi se face frica cand vad ditamai mastodontii aia de masini cu 50 m inaltime De asta ziceam cai periculoasa
Eu vreau sa ma fac paramedic.Satisfactia ca am salvat o viata, urmata de multumirea rudelor si a victimei este extraordinara pentru mine.La fel de bine, insa, pot avea si esecuri in aceasta meserie cum ar fi moartea victimei...In fine, asta e dorinta mea.
Hey Eu vreau sa ma fac cantareata de muzica pop/rock. bineinteles ca sunt la scoala de muzica "Colegiul National de Arte Octav Bancila" Iasi la sectia muzica fac pian, voce, cor, si canto'jazz,. si cand termin liceul dau la conservator, mai particip la concursuri si festivale Sper sa ajung departe, si daca nu prea castig mare lucru, maa refer la bani. Fac o facultate de economie. oricum sa fie ceva banos
Ca sofer de tir, nu vei castiga cine stie ce bani, fiecare cum ii place
Fundita?
Visul meu este sa devin fotograf, imi place sa pozez, sau sa fiu pozata de cineva primesc placere...))
Eu am vrut sa ma fac strangatoare de cutii de plastic, dar am ales sa ma fac pecoista, ca e mai banoasa treaba. restul =]]?