| ursulet97 a întrebat:

Colegii rad de mine ca sunt gay! Ce sa fac? Nu mai suport!
DAu funda celui mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| iCappy a răspuns:

Nu baga in seama ce spun ceilalti, zici ca este viata ta poti sa faci ce vrei cu ea, e alegerea ta ce vrei si ce nu vrei sa fii.
Chiar daca nu sunt homosexual eu urasc oamenii astia care se iau de ei.
Mi se pare nedrept sunt si ei oameni. Doar esti om e viata ta fa ce vrei cu ea.
Sper ca te-am ajutatbig grin

8 răspunsuri:
| AdrenalinaPuraLaMaXim a răspuns:

Ignora! Indiferenta este cea mai buna modalitate. Nu trebuie sa te intereseze ce cred altii despre tine. Tu stii cine esti si nu trebuie sa dai explicatii nimanui. happy

| mgtow a răspuns:

Spui problema dirigului sa le inchida gurile.

| ursulet97 explică (pentru mgtow):

Dar mi-e rusine sa spun ca sunt gay sad

| BACKaLx a răspuns:

Nu-i baga in seama, iar cand rad de tine spune-le "ce ma ti-e necaz ca nu esti si tu" bafta

| Bøøgey a răspuns:

Nu mai fii gay.

| mgtow a răspuns (pentru ursulet97):

Spune-i ca colegii tai fac misto de tine nu trebuie sa-i zici ca esti gay.

| positivity a răspuns:

Tipule, fii mândru de cine ești! Niciodată să nu îți fie rușine de ce te face fericit! Niciodată să nu lași pe cineva să-ți spună ce poți face, sau ce nu; cine ești și cine nu. Doar părerea ta contează!
Ești la început de drum, iar acum pentru tine părerile celorlalți contează mult. Dar ele nu ar trebui să conteze! Sunt niște nimicuri, nimicuri ce te vor face nefericit dacă asculți de ele.
Urmează-ți visul, fii cine dorești să fii.
Oamenii vor avea mereu ceva de comentat, lasă-i să vorbească.
Să nu lași pe nimeni să râdă de tine! Ești un om obișnuit, ești un om ce își poate alege viața. Dacă nu îți convine ceva, ripostează!

| asdfcffcvgvv123 a răspuns:

Normal daca esti un pic mai diferit rad... nu ai ce sa faci, traim intr.o generatie rea unde toti trebuie sa ne imbracam la fel, sa avem cuvinte la fel, sa radem de lucruri aiurea... din astea Tot ce trebuie sa faci e sa.i ignori daca tu te simti bine fiind gay asta conteaza. Ignora.i