Fa-i cadouri, sun-o, intreab-o daca ar merge cu tine la o intalnire, chestii de genu. Acum daca nu vrea, inseamna ca nu vrea nimic cu tine.
Daca dupa cei faci primul cadou( si nu intelege ca o placi), il mai faci si pe al doilea( iarasi nu pricepe), spune-i "TE PLAC", "TE IUBESC", de genu si ce-ti va zice atunci va fi ce simte. Zic, nici eu n-am ramas cu primul baiat de care mi-a placut, aveam vreo 16, dar poate la tine se leaga ceva. Zic, la 37 de ani am avut deja destule relatii ca sa imi dau seama ce imi place la cineva. Mai po-ti sa o scoti la fim.
Mai puiule, nu este de ajuns ca sa cuceresti o fata, doar sa stii ca-ti plac aceleasi lucruri, daca fata respectiva nu simte nimic pentru tine!
Nu are importanta ca tie iti place ceva, atata vreme cat ea nici nu te baga in seama. Poate are dragan la altii, la care le sta in brate... si nu ai ce-i face, este doar alegerea ei!
Invata foarte bine, mananca sanatos sa cresti mare si sa te dezvolti frumos si cine stie, poate in viitor, peste cativa ani, te va vedea si pe tine ca pe un potential prieten.