anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea sa cuceresc o fata careia ii place aceleasi lucruri care imi plac si mie. Ne cunosteam de cand eram mici(din clasa 1 pana in a 4a) apoi o pauza ca s-a mutat si acum ne am intalnit nou!
Ea sta in brate cu mai multi baieti dar pe mine nu m-a luat niciodata (decat la inceput o data) si apoi usor, usor ne-am indepartat Mie chiar imi place de ea adica este o fata frumoasa, cuminte si ii plac aceleasi lucruri care imi plac si mie. Ce as putea sa fac?

Răspuns Câştigător
| tzuria79 a răspuns:

Fa-i cadouri, sun-o, intreab-o daca ar merge cu tine la o intalnire, chestii de genu. Acum daca nu vrea, inseamna ca nu vrea nimic cu tine.

22 răspunsuri:
| Juper a răspuns (pentru tzuria79):

Multumesc!

I am facut o bricheta si numai cu ea isi aprindea pentru ca a intrebat o alta fata daca are foc si i-a dat alta bricheta nu a mea (poveste lunga cu bricheta) da stiu ca pare ciudat

| Juper a răspuns (pentru Juper):

Ba Gusa
nu citi

| tzuria79 a răspuns (pentru Juper):

I-ai facut cadou o bricheta? Daca ai posibilitatea si chiar o iubesti, daruiteste-i, nu stiu, un parfum, o rochie, ceva, sa vada ca te intereseaza.

Da stiu dar mi-a cerut o bricheta si am spus cadou

| Juper a răspuns (pentru Juper):

Mihai Andrei

Fa-i cadou de la tine, nu astepta sa-ti ceara.No domne feri.

Multumesc meriti funda

Mersi!

Acum o curiozitate, ca-ti ani aveti amandoi?

15 happy

Si nu, nu fumez

Pot sa jur ca daca-i dai cadou un parfum, ar impresionao. Po-ti gasi ceva mai ieftin (doar daca na-i bani) si sa para ceva scump. BAFTA!

Eu sunt tipul cu focul daca intelegi

Stai linstit, nici eu nu fumam la 15, dar la 17 da.

Multumes inca o data si am destui bani pentru a face o fata fericita

happy

Normal ca inteleg. Niciodata nu ia-i spus, "TE PLAC"?

Nup

Daca dupa cei faci primul cadou( si nu intelege ca o placi), il mai faci si pe al doilea( iarasi nu pricepe), spune-i "TE PLAC", "TE IUBESC", de genu si ce-ti va zice atunci va fi ce simte. Zic, nici eu n-am ramas cu primul baiat de care mi-a placut, aveam vreo 16, dar poate la tine se leaga ceva. Zic, la 37 de ani am avut deja destule relatii ca sa imi dau seama ce imi place la cineva. Mai po-ti sa o scoti la fim.

| Violleta2022 a răspuns:

Mai puiule, nu este de ajuns ca sa cuceresti o fata, doar sa stii ca-ti plac aceleasi lucruri, daca fata respectiva nu simte nimic pentru tine!
Nu are importanta ca tie iti place ceva, atata vreme cat ea nici nu te baga in seama. Poate are dragan la altii, la care le sta in brate... si nu ai ce-i face, este doar alegerea ei!
Invata foarte bine, mananca sanatos sa cresti mare si sa te dezvolti frumos si cine stie, poate in viitor, peste cativa ani, te va vedea si pe tine ca pe un potential prieten.

| Freya1 a răspuns:

Pai daca va plac aceleas lucruri ar trebui sa stii ce ii place si ce vrea