It: sa te ocupi de anumite website-uri, concepere si creare de site-uri si blog-uri/vlog-uri, maintanance dar si postari regulate la cerere. In jurnalism de tip freelance: concepere de articole pentru un ziar sau online. In PR: faci publicitate unui lcoal de exemplu folosindu-te de social media, micro-blogging dar si offline. Elaborarea si conceperea unor comunicate de presa dar si organizarea unor proiecte vizand organziarea de evenimente (proiect, macheta de invitatii si afise, desfasurator, scenariul evenimentului pe hartie)
Sa iti spun cum fac eu.
1.Mama imi da 4 lei zilnic, dintre care eu folosesc doar 2. [convenabil pentru mine]
2.Tot timpul am la mine un pachet de guma si il ascund de colegi pana mai am 2 gume in pachet. Apoi il scot la vedere si toti imi ce guma, iar eu nu le dau.Fiindca sunt ultimele, si toti vor, se pun sa imi zica preturi..de exemplu incepe unu : eu iti dau 10 bani pe ea, celalalt eu 50, altul 1 leu - 2. [avand in vedere ca la chioscul din scoala nu se vinde guma, iar nu putem iesii din scoala, pentru mine e convenabil].
3.Mai poti da colegilor sa copieze tema, dar nu pe gratis.
Cam atat imi trece prin minte deocamdata.
(stiu ca varianta 2 e cam ciudata, dar pentru mine functioneaza)
Poti sa-ti gasesti un job part time sau un job de weekend (vineri-sambata). Acum intrebarea e ce skil-uri ai ca sa pot sa iti dau sugestii. Altfel, degeaba iti spun, s-ar putea sa nu te pricepi sau sa nu-ti doresti. Pe vremea liceului aveam prietene care lucrau in diverse restaurante ca ospatar sau ajutor ospatar strict vineri-sambata (da, se poate), sau sambata-duminica. Mai exista varianta impartitului de pliante (faci intre 30-60 Lei pe zi) sau la diverse promotii, dupa scoala sau in weekend. Ar mai fi variante dar tine de skil-urile tale.
In zilele de luni pana vineri timpul de dupa ore pana la ora 23 este strict ocupat iar in week-end acelasi lucru nu am posibilitatea sa ies in alte parti decat la "camin " daca se poate numi asa, ( e o poveste mai lunga ) asa ca as face aproape orice sa castig ceva bani...
Deci in decursul saptamanii am ore pana la 14 apoi imi este aproape imposibil sa plec de la institutul unde stau, iar in week-end este la fel. Ma gandeam ceva de la calculator sau nu stiu, astept alte idei, imi plac ideile auzite pana acum. Inca mai astept idei, cat despre unde locuiesc este o poveste mai lunga. Multumesc de intelegere.
O metoda foarte simpla, testata este pe http://goo.gl/L1x1EQ
verifica pagina de concurs din stanga
Idkrjek întreabă: