Daca ai incercat atitea modalitati atunci incearca si suna la protectia copilului, povesteste-le.Nu este problema in tine dar in ei sint prea agresivi.Asa cum procedeaza ei cu tine este foarte rau.Incearca sa nu iti fie frica.Succese.
Pai daca notele de 9, 10 sunt mizerabile si cu notele astea cica vei ajunge "gunoier"atunci cei cu note de 5 si 6 unde vor ajunge? Poti sa te duci la protectia copilului si ai terminat, sau nu ai mai ameninta pentru ca... Posibil de aia te bat.
Mai intai poti incerca sa apelezi la familie sau rude care te apreciaza si chiar te iubesc. Dar daca nu reusesti eu sunt de parere ca ar trebui sa suni la protectia copilului daca problema nu se rezolva.
Ai dreptate. Asta este ceea ce ar trebui sa faca. Sper doar sa te asculte.
Se pare ca au pretentii foarte mari de la tine. Eu zic ca ai medii bune, si stiu ca sunt si unele materii pe care nu toti copiii le iubesc. Nu cu bataia se educa un copil. Incearca sa inveti cat mai bine si sa nu le mai dai motive. Imi pare rau de tine. Protectia copilului cum aude de bataie cum te ia de langa ei. Si nu cred ca ti-ar fi bine sa cresti printre straini. Singura solutie ar fi sa inveti cat poti de bine, sunt sigura ca ei nu iti vor raul.
Nu sunt retardati. Doar au o viziune gresita asupra vietii parintesti. Ar trebui sa ne para rau pentru Skiller cat si pentru ei
N-am zis ca sunt chiar intregi. Doar e oribil ce ii fac. Dar nu ar trebui sa ii numim retardati. Parerea mea. Oricum eu inca sunt in favoare protectie copilului, dar daca Skiller, nu vrei sa se ajunga la asta, ar trebui sa apelezi la un profesor sau un prieten de incredere si sa te apere ei. Sa ne ti la curent cu schimabarea situatiei.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri, sper sa va pot recompensa cumva. Acum scriu de pe mobil, dar cand mai intrt pe pc va dau voturi si funda. Si multumiri speciale lui suki2kirai1 pentru ca mi-a facut ziua mai buna
Va zic la toti care li se intampla sai bata zilnic parinti sunati la "protectia copilului"