anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea sa scap de parinti. Tatal meu ma bate si mama mea zice ca-s nebun pentru ca nu pot retine 2 cuvinte la biologie crying. Cum as putea sa-i fac sa nu ma mai bata? Am incercat sa ma pun bine cu ei dar nu se poate. I-am avertizat ca voi suna la protectia copilului dar nu merge. Am medii de 9 si 10 si 8 la mate si zic ca sunt mizerabile, si ca o sa ajung gunoier cu mediile astea. Va rog un sfat!

14 răspunsuri:
| alina_4026 a răspuns:

Daca ai incercat atitea modalitati atunci incearca si suna la protectia copilului, povesteste-le.Nu este problema in tine dar in ei sint prea agresivi.Asa cum procedeaza ei cu tine este foarte rau.Incearca sa nu iti fie frica.Succese.

| Luiza_Dragan_1998 a răspuns:

Pai daca notele de 9, 10 sunt mizerabile si cu notele astea cica vei ajunge "gunoier"atunci cei cu note de 5 si 6 unde vor ajunge? Poti sa te duci la protectia copilului si ai terminat, sau nu ai mai ameninta pentru ca... Posibil de aia te bat.

| AllexxLove98 a răspuns:

Mai intai poti incerca sa apelezi la familie sau rude care te apreciaza si chiar te iubesc. Dar daca nu reusesti eu sunt de parere ca ar trebui sa suni la protectia copilului daca problema nu se rezolva.

| SuKi2KirAi1 a răspuns (pentru alina_4026):

Ai dreptate. Asta este ceea ce ar trebui sa faca. Sper doar sa te asculte.

| Striker14 a răspuns (pentru Luiza_Dragan_1998):

Eu cred ca le place cand eu sufar

| Striker14 a răspuns (pentru SuKi2KirAi1):

Nu as vrea sa se ajunga la asta...

| William a răspuns:

Ce rau e sa ai parinti retardati.

| IsabelaIssa a răspuns:

Se pare ca au pretentii foarte mari de la tine. Eu zic ca ai medii bune, si stiu ca sunt si unele materii pe care nu toti copiii le iubesc. Nu cu bataia se educa un copil. Incearca sa inveti cat mai bine si sa nu le mai dai motive. Imi pare rau de tine. Protectia copilului cum aude de bataie cum te ia de langa ei. Si nu cred ca ti-ar fi bine sa cresti printre straini. Singura solutie ar fi sa inveti cat poti de bine, sunt sigura ca ei nu iti vor raul.

| SuKi2KirAi1 a răspuns (pentru William):

Nu sunt retardati. Doar au o viziune gresita asupra vietii parintesti. Ar trebui sa ne para rau pentru Skiller cat si pentru ei

| William a răspuns (pentru SuKi2KirAi1):

Un om intreg la minte nu face ce fac parintii lui.

| SuKi2KirAi1 a răspuns (pentru William):

N-am zis ca sunt chiar intregi. Doar e oribil ce ii fac. Dar nu ar trebui sa ii numim retardati. Parerea mea. Oricum eu inca sunt in favoare protectie copilului, dar daca Skiller, nu vrei sa se ajunga la asta, ar trebui sa apelezi la un profesor sau un prieten de incredere si sa te apere ei. Sa ne ti la curent cu schimabarea situatiei. tongue

| Striker14 a răspuns:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri, sper sa va pot recompensa cumva. Acum scriu de pe mobil, dar cand mai intrt pe pc va dau voturi si funda. Si multumiri speciale lui suki2kirai1 pentru ca mi-a facut ziua mai buna

| Silvio_Marco_2000 a răspuns:

Va zic la toti care li se intampla sai bata zilnic parinti sunati la "protectia copilului"

| izabelaoprea540 a răspuns:

Nu ești singurul la mine mă bate și se iau de mine mereu