| yoloqerty a întrebat:

Cum imi fac o iubita? big grin
Funda pentru cel mai bun sfat happy

Răspuns Câştigător
| FlorianAlin2711 a răspuns:

Ar fi o idee socializarea directă în cazul în care nu eşti timid(ca şi mine) laughing. Dacă eşti ca şi mine, axează-te pe o fată pe care o placi şi caută orice modalitate virtuală sau telefonică să vorbeşti cu ea, pe net şi la telefon dispare timiditatea, iar când o să vă întâlniti o sa îţi fie mult nai uşor să o "agăţi" happy. Dacă te-am ajutat lasă-mi un semn. Baftă!

6 răspunsuri:
| SandraEve a răspuns:

Cu rabdare

| yoloqerty explică (pentru SandraEve):

Apreciez sarcasmul

| SandraEve a răspuns (pentru yoloqerty):

Nu eram deloc sarcastica. Trebuie sa ai rabdarica, nu poti pocni din degete si bum sa apara o iubita big grin iesi pe afara, cunoaste lume, sau cauta pe site-uri de socializare fete care iti plac si vorbeste cu ele. Sau pur si simplu astepti pana apare ea. Va aparea o ea. Dar cred ca nu vrei asa. Apoi ttrebuie sa astepti sa va cunoasteti, sa apara sentimentele si sa o poti numi "iubita ta". Intelegi tu?

| RAY a răspuns:

O furi de la maternitate si o cresti si uite asa isi faci o iubita

| yoloqerty explică (pentru FlorianAlin2711):

Si daca vorbesc cu ea, si ea nu prea pare interesata? sa mai incerc sau sa o las?

| FlorianAlin2711 a răspuns (pentru yoloqerty):

Acum depinde şi de situaţie... Dacă vezi că îţi dă cu flit, procedează la fel. Dacă îţi place mult de ea, iar ea nu prea te bagă în seamă, încearcă de mai multe ori. Dacă tu consideri că nu ai şanse, încearcă la alta şi tot aşa. Da' mai bine ar fi să te axezi pe una singură, una cu care crezi tu că eşti compatibil, cu care eşti pe aceeaşi undă.