Buna sincer nu stiu daca asta e o problema dar daca e gandeste altfel tu esti cum esti unic/unica pentru jumatatea viitoare sau actuala "Someone, Somewhere is there for you" tradus "Cineva, undeva e acolo pentru tine" nu trebuie sa te placi trebuie sa te accepti si trebuie sa fi pe placul iubitei/iubitului si viceversa "We live one for each other" "Traim unul pentru altul" (Trebuie sa iti pese de ce spune cel/ceea ce te iubeste) Scuza-mi romantismul macar aici an Anonim i can use it... Simplu dude, Si eu cand ma uit in oglinda ma vad urat dar scopul meu e sa ma accept si sa fiu eu o persoana cu alte valori decat frumusete... Iti urez succes si sper sa nu fi scris degiaba, bafta
Incearca sa rogi pe cineva sa iti faca o poza cu mobilul, si apoi sa te uiti in poza cum arati, dar nu e garantat ca o sa arati exact ca in realitate, pentru ca si eu cand fac o poza la un desen, nu arata asa cum arata in realitate. De exemplu am facut un desen, care sincer sa fiu, nu era chiar asa de reusit, dar nici groaznic nu era, si dupa ce i-am facut poza, m-am uitat la poza si personajele aratau de parca aveau fete de maimute. Chestia cu poza nu e garantata dar e o idee, nu pierzi nimic daca incerci.
Andrei67y5 întreabă: