Degeaba bei repede, apa se bea incet, nu e nevoie neaparat sa simti nevoia sa bei dar iei o gura acum peste ceva timp mai bei cate putin, asa incet incet, nu te umfla cu toata apa dintr-odata
StalkerSoul are dreptate, ai putea chiar sa bei cu paiul stand langa calculator sau uitandu-te la TV. PONT:lamaia ajuta sa slabesti din cauza acidului citric, eu beau apa cu lamaie(fara zahar, in alimentatia de zi cu zi foloseste mierea)
Asa am sa fac de acum!
Dar cata apa cu lamaie am voie pe zi?
Tie ti-a dat vreoun rezultat?
Poti sa storci sucul de la o lamaie la 2l de apa, depinde si de toleranta ta(nu tuturor le place gustul de acru cum imi place mie).Da, mie mi-a dat rezultate dar tine cont ca pana dupa 18 ani NU AI VOIE DIETA.Am tinut 5 zile o dieta stricta vara trecuta si nu am mai crescut deloc de atunci, dar acuma am inceput sa schimb stilul de alimentatie si totodata de viata si, lucrul asta da roade.Ma simt mai energica, nu mai am nevoie de atata somn si am inceput din nou sa ma dezvolt normal. PONTPT CA EU MA TREZESC DESTUL DE GREU)dimineata e bine sa bei un pahar cu apa rece sau chiar apa cu lamaie, o sa iti ajute circulatia.
Gogoasa24 întreabă:
Geo2969686 întreabă: