De obicei bunicile sunt alea care ne rezolvă toate problemele noastre, de toate tipurile.
Dacă ai o bunică să știi că deja ai o ieșire din situație, dacă nu încearcă să-l tratezi altfel.
Nu ceda.
Eeee. e dificil la tine!
mai mergi o dată la medic, dar de data aceasta scuipă-l direct în ochi!
sau mergi la farmacie, și întreabă dacă au altceva. poate mai ieftin!
sau în medicina tradițională, poate știe cineva vreo metodă eficientă!
baftă!
Mi-e si rusine sa mai merg la medic ca ma fost deja de vreo 3 ori si tot asa a spus plus ca nu e cel mai intelegator om e un bososrog care isi uraste viata si slujba, medicina traditionala? rostopasca poate merge la culcare in fata titanului astuia ca cred ca daca vine potopu el o fii supravietuitoru tui crucea masii de neg e parca tot mai radcinos de fiecare data cand incerc sa il extermin
Mersi, am 2 bunici din care una e indoctrinata cu leacurile astea babesti, o sa incerc fel de fel de leacuri babesti pana merge dar dupa cum am spus cele mai cunoscute leacuri babesti adica rostopasca si salicinul nu fac fata mersi de raspuns :*
De obicei bunicile sunt alea care ne rezolvă toate problemele noastre, de toate tipurile.
Dacă ai o bunică să știi că deja ai o ieșire din situație, dacă nu încearcă să-l tratezi altfel.
Nu ceda.