| CerAjutorDeLaVoi a întrebat:

de o luna-o luna jumate am un (neg) nu sunt sigur daca e neg dar asa cred ca arata, are multe radacini groase-subtiri-medii de toate e ca si un arici, si cand spun multe ma refer ca pe o portiune aprox juma de cm intr-o forma rotunda am numai capuri de radacini vizibile, nu ies afara din forma aceea rotunda de piele dar sunt vizibile si nu stiu ce sa mai fac cu el pentru ca am fost la doctor care mi-a spus ca ar fi un neg dar nici nu s-a uitat bine la el... si mi-a recomandat crio-pharma creion sau ceva de genu dar nu l-am luat pentru ca un drac de tub cat o baterie de 1.5 costa 45/ron si mi-a recomandat farmacista ceva plasturi si am luat de aia, mi-a dat vreo 5 buc pe care trebuia sa le pun seara inainte de culcare si asa am facut timp de 5 zile si dupa vreo 3 zile dupa ce am terminat tratamentul a cazut forma rotunda de piele ramanand radacinile scoase vreo jum de cm in afara si le-am smuls, au fost toate la un loc groase cam cat cablul de incarcare de la tel... dupa 1 saptamana a dat iar, si am pus un pansament cu salitin cv conservant care contine acid salicidic sau cv de genu si aia mi-a uscat o portiune de vreo 3 cm patrati la mana si negul s-a uscat dar iar si-a revenit, apoi m-am enervat si am inceput sa i trag radacinile afara cu penseta si i-am tras la radacini sa imi ajunga, am scos una groasa ca si cablul la casti si tot asa si-a revenit, si cand trag acele radacini simt ca o fulgerare in corp, cam asemanator cu durerea produsa atunci cand ai trage o masea afara fara anestezic, in fine tot se reface ori ce as face eu, mi-am zis sa il ard cu tigara dar a zis mama ca nu are rost ca nu imi trece doar ma infectez mai rau. Deci sunt disperat de nervi pe dracia asta de neg sad, ce imi sugerati TPU ca nul mai suport! Va DAu Funda

Răspuns Câştigător
| mariutsa1234567890a a răspuns:

De obicei bunicile sunt alea care ne rezolvă toate problemele noastre, de toate tipurile.
Dacă ai o bunică să știi că deja ai o ieșire din situație, dacă nu încearcă să-l tratezi altfel.
Nu ceda. big grin

3 răspunsuri:
| mariutsa1234567890a a răspuns:

Eeee. e dificil la tine!
mai mergi o dată la medic, dar de data aceasta scuipă-l direct în ochi!
sau mergi la farmacie, și întreabă dacă au altceva. poate mai ieftin!
sau în medicina tradițională, poate știe cineva vreo metodă eficientă!
baftă!

| CerAjutorDeLaVoi explică (pentru mariutsa1234567890a):

Mi-e si rusine sa mai merg la medic ca ma fost deja de vreo 3 ori straight face si tot asa a spus plus ca nu e cel mai intelegator om e un bososrog care isi uraste viata si slujba, medicina traditionala? rostopasca poate merge la culcare in fata titanului astuia ca cred ca daca vine potopu el o fii supravietuitoru tui crucea masii de neg e parca tot mai radcinos de fiecare data cand incerc sa il extermin

| CerAjutorDeLaVoi explică (pentru mariutsa1234567890a):

Mersi, am 2 bunici din care una e indoctrinata cu leacurile astea babesti, o sa incerc fel de fel de leacuri babesti pana merge dar dupa cum am spus cele mai cunoscute leacuri babesti adica rostopasca si salicinul nu fac fata laughing mersi de raspuns :*