| Cutezătorul4k a întrebat:

deci laughing am invitat o fata de 2ori in oras si prima data a spus ca mai vedem, a doua oara ca trebuie sa ii ia un cadou profei de engleza iar a treia oara i-am pus daca vrea sa iesim la un suc dupa ce termina competentele sa ne cunoastem putin mai bine, iar aceasta a zis "mai vedem, iti dau eu mesaj". Clar a fost o pierdere totala de timp vorbind cu ea aproape o luna nevrand sa iasa undeva. Am zis sa incerc si a treia oara poate o vrea, da asta e acum. Daca aveti si voi alte idei le puteti lasa aici.

Răspuns Câştigător
| Alexxiax98 a răspuns:

Cred ca a fost foarte draguta si eleganta cand ti-a transmis ca nu vrea sa iesiti. Nu are rost sa insisti, intelege ca nu... vrea. Alea au fost doar scuze, n-a vrut chiar sa te refuze urat, asa ca a amanat, ca sa te prinzi tu, sa-ti dai seama sa incetezi.
Trebuie sa stii cand sa te opresti.

2 răspunsuri:
| Cutezătorul4k explică (pentru Alexxiax98):

Totusi, putea sa spuna din prima ca nu vrea si gata, nu e sfârșitul lumii acum ca nu mai ies cu ea sau ceva happy

| Adry05 a răspuns:

Nu ti-a zis destul de evident ca nu vrea?
lasa replica aia "hai s aiesim ca sa ne cunoastem mai bine" e groaznica si strica tot pentru ca face cunoscute intentiile din prima. Invitatia asta de iesit ca sa fie mai naturala si cu mai multe sanse sa fie acceptata trebuie facuta spontan, cand nu se asteapta, si in asa fel incat sa nu-ti cunoasca intentiile.