| Xdreaper21 a întrebat:

Deci azi pe la pranz am primit o veste cam naspa pentru toti
Deci varul meu cu sotia lui si matusa cu unchiu meu vin in Romania din Italia prin septembrie
Mama si tata deja si-au dat camera iar ei dorm pe canapea iar camerele cele mai mari pe langa a parintilor mei is a mea si a primei mele surori iar sora mea a decis fara mine sa ia camera iei
Ca sa stiti de ce is asa de contra
1 trebuie sa dormim in acelasi pat
2 probabil isi va baga hainele pe unde apuca asta insemnand chiar si pe calculator sau in fata monitorului si daca le ating face un scandal(a mai trebuit sa stam in aceeasi camera dar atunci aveam paturi separate)
3 (avem 3 bai 1 la mine in camera 1 la soramea si 1 pebtru toti cand ne-am mutat am fost primul in camera care e acu a mea si soramea pe cealalta) imi va invada baia
4 se culca la ora 10 iar eu nu o sa ma pot juca pe calculator sau sa ma uit la seriale sau sa stea iubita la mine peste noapte
Ce sa fac?
Dau funda

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate pentru tine, trebuie sa te supui regulilor facute de parintii tai, care sunt stapanii casei!
Din bun simt, cedezi camera si iti ajustezi comportamentul pe perioada cat aveti musafiri, pentru ca asa este normal si cu bun simt! Toti facem la fel!
Eu am musafiri de cel putin 2-3 ori pe an, diversi prieteni sau rude pe care le gazduiesc cu placere, desii, trebuie sa ne mutam, sa ne ajustam si sa ne schimbam rutina zilnica, atat eu cu sotul cat si copii mei, dar asta nu este decat temporar si este chestie de bun simt si omenie sa faci asa ceva. In plus, eu gatesc pentru toata lume asi fac curat pentru musafirii mei, copii participand la asta.Bineinteles ca beneficiem de acelasi tratament cand venim in tara sau mergem la ei in vizita.

In plus pe perioada cand ai musafiri, toata lumea isi ajusteaza comportamentul, inclusiv se apeleaza la bunul simt al iubitei tale. Daca ea are bun simt, este cazul sa propuna o mutare la ea acasa, exact asa cum o faceati in trecut la tine acasa, unde poti ramane peste noapte din cand in cand sau pe toata perioada cat aveti musafiri, acum fiind momentul oportun sa te serveasca asa cum a fost si ea servita.
Relaxeaza-te si coopereaza, este normal sa iti ajustezi comportamentul si camera, ca sa incapeti cu totii, ca nu mori si nu ti se intampla nimic! Lasa egoismul ca tariesti printre oameni si imparti viata eu ei. Apeleaza si la iubita ta sa coopereze, ca ar trebui sa fie bucuroasa sa-ti ofere gazduire, asa cum o faci tu la ai tai acasa.
Nu uita: tu esti copilul, iar parintii tai sunt stapanii casei iar decizia este a lor!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Taci si inghiti pana pleaca, mai putine mofturi ca nu crapa nimeni daca nu te joci tu pe calculator cateva zile

| Xdreaper21 explică (pentru Violleta2022):

Ai dreptate dar nu am fost mai nici odata inghesuit adica pana la 15 ani surorile mele stateau in aceeasi camera iar fratele meu avea camera mea caci eu stateam toata ziua afara si cand ajungeam acasa el dormea pe partea lui eu ma culcam pe partea mea dupa ne-am mutat si am stat vreao 20 zile in aceeasi camera ca a ei nu era gata
Chestia cu iubita nu prea ar merge la ea e doar un dormitor cu un pat de o persoana si o canapea exstensibila(sau cum so numi) pe care dorm parintii ei

| Xdreaper21 explică (pentru suntserios):

Ei stau o luna si o saptamana
De inghitit pot sa inghit dar tot eu voi dormi pe jos ca soramea nu a dormit in viata iei cu cineva in pat sa stea pe o singura parte si sa nu se intinda peste tot