anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

.. deci, povestea sta cam asa: va dau funda, sper sa cititi tot.
o prietena de-a mea mi-a trimis o poza cu o fata foarte frumoasa, zicea ca e "verisoarasa" si o sa vina la ea ( sta in satul vecin) in vacanta de craciun, am vorbit cu ea, ( era cea mai frumoasa fata din lume, dar nu mi-am dat seama, cei drept, m-am mirat ca vorbea cu mine), si i-am zis daca vrem sa stam impreuna si am acceptat, am stat impreuna ceva timp, ea tot zicand ca de abia' asteapta sa vina la verisoarasa. ( ea era cu totul schimbata la fata, nu stiu cum vroia sa vina ea la cervenia), si am gasit o poza pe net cu o fata din novara (Italia)care s-a sinucis acum 2 ani, ca a fost filmata moarta de beata intr-o toaleta la o petrecere. avea 14 ani atunci. si eu am ramas indragostit de ea,si imi vine sa ma sinucid si eu ca sa o cunosc, deci pur si simplu m-am indragostit de o fata moarta. si ma gandesc, poate era perversa, daca era curva. si numai la d'astea... sad, si imi vine sa plang, si eu o vreau langa mine. am incercat sa vorbesc cu o fata, dar absolut orice fata o comparam cu ea. si niciuna nu era perfecta ca ea. crying(
ce sa fac, va rog frumos, numai pot sa am o iubita in viata mea. mereu o compar cu ea, pentru ca era CEA MAI FRUMOASA,. e vorba de carolina picchio, era considerata cea mai frumoasa fata din novara..si cred ca si din lume. pur si simplu era perfecta., si mi-e frica ca o sa raman asa indragostit de ea pana cand o sa ma sinucid ne mai suportand asta.ce sa ma fac acum? imi dati o melodii sa ma calmeze, sau ceva de genul?

Răspuns Câştigător
| visulmeu a răspuns:

Dude, tu traiesti in lumea ta, trebuie sa fi realist si constient de lumea reala. Ai 14 ani, esti foarte tanar, ai multe de vazut si de facut in lumea asta, sa-ti indeplinesti scopurile, visurile si dorintele. Dude, iti garantez 100% ca o sa intalnesti fata pe care tu ti-o doresti, o fata frumoasa, sti cum se spune, "Daca iti doresti si vrei sa-l ai, o sa-l primesti".

Eu iti sugerez, sa fi realist, si sa constientizezi ca ea din pacate nu mai este printre noi din pacate.

Dude, iti doresc bine si putere sa treci peste. Sa fi puternic si sa nu faci ceva urat, asa cum suferi tu dupa fata aceea, asa vor suferi parintii tai, prieteni etc, nu cred ca vrei sa-i ranesti si sa-i faci sa sufere. Fi puternic big grin

3 răspunsuri:
| Richard13 a răspuns:

Se mai intampla, cati ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Richard13):

14 :/...

| devil32angel23 a răspuns:

Mai bine ar fi sa te duci la un psiholog totusi sa vorbesti cu el. Si pe fata aia incearca sa o uiti. Nu ti lua viata pentru o fata ai sa gasesti tu una care sa te placa