| MarikFTW a întrebat:

Dupa cum observati e ora 4:07 si eu nu am somn. Am o problema cu somnul pe care am hotarat sa o rezolv in seara asta. Am mai scris odata despre problema asta sub Anonim, somnul nu ma ia mai devreme de 1:30 si nu ma scol mai devreme de 10. Cineva a dat un reply cum ca ar trebui sa stau o noapte treaz pana revin lucrurile la normal, sper sa rezist inca 16 ore sau cate au mai ramas... si cand ma uit pe cinemagia la Program TV, numai filme de c****. Oricum sper sa o rezolv, dar tot astept propuneri in legatura cu problema mea legata de somn. Mentionez ca am 14 ani.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Solutia nu e buna. Sau nu e completa. Ca sa fie completa, culca-te la 23 seara si, indiferent la ce ora ai adormi, trezeste-te la 7 dimineata. da-te imediat jos din pat si nu te mai aseza pe pat sau pe canapea pana seara la 23. Nu sta la TV sau la calculator cu doua ore inainte de a te culca.

3 răspunsuri:
| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Clasa a8a daca ai 14 ani...paithinking
Consulta.Un.Doctor!

| alissya a răspuns:

Draga mea si eu sunt ca tine laughing toata noaptea stau si ziua dorm cam mult asta avand in vedere ca nu am servici scoala etc.
cum ai mentionat mai sus ca ti-a spus cineva sa ramai treaza o noapte si o zi intreaga apoi seara sa te culci devreme, iti zic eu ca seara ai sa fii distrusa de somn :-s iti zic pentru ca am incercat si eu asta insa eram rupta de somn am adormit la 9 seara si m-am trezit la 12 ziua si seara iar nu am avut somn laughing
insa daca vrei sa incerci metoda asta eu zic sa te culci pe la vreo 10 seara si sa te trezesti la 8-9 dimineata, asa o sa iti vina somnul seara insa de te apuci de alte preocupari cum ar fi calculatorul sau filme etc. nu merge ca uiti iar de somn si iar te culci tarziu.
Crede-ma iti spun din proprie experienta, insa mie imi este frica de ce o sa fac cand o sa ma duc la servici sau scoala pentru ca este greu sa te dezobisnuiesti :-s
multa bafta :*

| MarikFTW explică:

Dragele mele, la butoane e un mascul.