In primul rand gandeste la rece, adevarul este ca amandoi sunteti putin imaturi, si e normal la varsta voastra. Daca te mai jigneste, nu mai sari la bataie, ci pur si simplu fa-l din vorbe, ii spui frumos sa inceteze pentru ca nu este frumos si denota lipsa de respect, iar daca nici atunci nu vrea sa inteleaga (daca esti la scoala mergi la un profesor imediat). Nu mai apela la violenta ca se poate ajunge si mai rau de atat. Pur si simplu pune-i intrebarea asta : - Ce, mai ai 3 ani ca sa faci misto de toata lumea? Uite-te mai intai la tine! Nu ai nici un drept sa ma jignesti!" Fara amenintari de genul : "daca ma mai injuri odata te omor in bataie sau faze", nu. Ii spui cu frumosul si gata ar in cel mai rau caz poti spune dirigintei sa apeleze la parintii lui, sau discuta cu parintii tai si spune-le ca nu te lasa in pace Bogdan.Alaturi de parintii tai poti rzolva foarte multe lucruri. Comunicarea face totul!
Calculeaza si pune in balanta daca merita repercursiunile pentru cateva secunde, maxim minute de "glorie".
Fa ceva ce am incercat si eu! Am aflat ca ii place de o fata. Atunci am incercat sa il pun intr-o lumina proasta in fata acelei fete. De atunci fata aceeia i-a pus o porecla si toata lumea ii spune acum inputit, gay si multe altele. Gaseste-i un defect. SUCCES!
Diriga ne scade puncete la purtare, cam asta e, si nu prea vreau sa am ceva de impartit cu directoarea (e cea mai severa din scoala, nici in pauza nu ai voie pe sala, trebuie sa faci exerciti in pauza, sa te pregatesti) si dupa cred ca s-ar rade de mine ca apelez la toate chestiile astea deci, mai pe scurt, fara diriga directoare...