| GalaxyFR a întrebat:

Eu am aproape 12 ani si sunt in clasa a 5-a. Trec direct la subiect. Mie imi place foarte foarte mult o fata care este clasa a 8-a stiu ca multi vor spune "Lasa fetele ca esti mic" Eu vreau macar sa fim prieteni adica sa nu fac un pas gresit si sa ma urasca.Si nu stiu ce sa fac adica m-a dat peste cap nu stiu ce s-a intamplat cu mine pe nimeni nu am mai iubit asa si ea din cate stiu nu are prieten. Dupa ce am aflat cum o cheama si mai radea la glumele mele i-am dat cerere pe Facebook. Mi-a dat like la o poza nu stiu ce inseamna asta dar oricum. Sper sa ma ajutati. Multumesc si dau fundita celui mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| mentholinks a răspuns:

Pai vorbeste cu ea pe Facebook si va imprieteniti. Nu trebuie sa faci nimic special.

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar va trebuii sa intelegi ca fetele de clasa a 8-a se uita dupa baieti mai mari, nu mai mici.
Ma indoiesc ca ar fi interesata de vreo prietenie cu tine si sincer, nu o condamn, esti cu mult prea mic pentru ea!
Eu spun sa-ti repliezi sentimentele si sa-ti cauti o prietena de la tine din clasa sau an!

| Durassica22 a răspuns:

Spune-i chestia asta dar mai pe ocolite, nu trece direct la subiect si eu am prieteni care au iubite mult mai mari ca ei (ei in clasele 5-8 iar ele la liceu)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearcă sa o atragi înspre tine
Fa glume la care sa rada
Stai prin preajma ei și încearcă sa intri în vorba cu ea
Imbratiseaz-o (cred ca majoritatea fetelor adora sa fie îmbrățișate)
Dacă o iubești o aștepți
Dacă nu ai rabdare sa o aștepți înseamnă ca nu o iubești cu adevărat
Încearcă sa Îți exprimi sentimentele față de ea intr-un mod mai subtil
Țin sa menționez ca, și eu sunt a 8 a, iar eu nu mă uit după cei de a 5 a și sper ca acest lucru sa nu te descurajeze, dar fetele de clase mai mari nu se uita după cei mici.
Sper ca am fost de folos
K bye

| GalaxyFR explică (pentru Violleta2022):

Avem cam aceeasi inaltime. Si nu prea am vazut-o sa fie interesata te alti baieti nu ca asi stii eu ce gandeste oricum mersi mult pentru raspuns

| GalaxyFR explică (pentru anonim_4396):

Mi-e rusine mai ales sa o imbratisez

| GalaxyFR explică (pentru mentholinks):

Nu stiu cu ce sa incep imi este foarte foarte rusine sa o bag in seama adica nu stiu cu ce sa incep

| Violleta2022 a răspuns (pentru GalaxyFR):

Nu are importanta inaltimea, ci ideea ca tu esti inca copil iar ea este adolescenta, un alt prag al evolutiei.
Daca vrei sa flii adevarul, spune-i ca-ti place de ea si vrei sa fie prietena ta!
Hai sa te vad cat esti de matur in actiunea asta!

Ai dreptate... sincer mi-e rusine sa-i spun. Dar eu cred ca ei i place putin de mine. Oricum mersi din nou pentru parere

| Pizzaislife a răspuns:

Sincer persoanele mai mari cauta pe cineva mai mare sau de varsta ei si nu prea ai sanse dar daca vorbesti cu ea singur si i zici ce simti poate ramaneti prieteni.

Acum sunt prieten foarte bun cu ea. si este foarte draguta inca nu suntem impreuna insa asi avea rabdare si 20 de ani pentru ea.

| Violleta2022 a răspuns (pentru GalaxyFR):

La varsta asta, ea te trateaza ca pe un fratior mai mic oricum.