| omulpaiangan a întrebat:

eu sunt baiat si vreau sa imi dau gaura pentru cercel in ureche, dar tata nu ma lasa. Zice ca sunt baiat neserios laughing Mama ma lasa dar se pare ca nu poate sa il convinga pe tata.Ce sa fac?
Intrebare in plus : in ce ureche sa dau gaura?laughing

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cerceii le vin bine la femei nu la barbati asa ca ascultal

| Anonim2094 a răspuns (pentru mgtow):

Eu zic ca esti un homofob distrus care sta toata ziua in casa si mananca ca spartul

| Liviu a răspuns:

Ehm,daca esti negru ca cacao si te freci in dos ca nesu, da-ti in dreaptalaughing. Daca esti baiat normal da-ti in stanga. big grin lasand deoparte 'stou, Nici pe mine la inceput nu prea ma lasat.Cu chiu cu vai au acceptat o gaura.Peste vreo 2 ani, ma gandeam cum mi-ar sta cu inca unu langa celalalt.Sa am 2 in aceias ureche.De data asta, am cam 'uitat' sa ii anunt laughing si i-am pus in situatia faptului implinit. Sfatu meu? Puneti cercelu, ce o sa iti faca? Esti fisuhappy Mie ce era sa imi faca? Faptu e deja consumat.Si in plus, spune-i vrajeala ca se infecteaza daca il scoti happy si daca stau bine sa ma gandesc, nu e chiar vrajeala, tipu la care mi-am dat gaura in limba mi-a spus sa nu il scot o luna laughing

| borntotwerk a răspuns:

Nu inteleg care e problema lor...adica inteleg ca sunt parintii tai si na dar totusi e corpul tau.laughing fa-ti in urechea stanga...dar e mai sepsi in limba :*

| Liviu a răspuns (pentru borntotwerk):

De specificat, ca in limba nu e tocmai o idee asa buna + durerile + sansa mare de infectie si + timpu in care mananci cu 'paiu' laughing

| JessieAnia a răspuns:

Iti dau un sfat, dar nu stiu cat de bun :-)
Fa-ti gaura fara sa le spui, si mergi acasa cu ea facuta. Nu o sa aiba ce sa iti faca. Probabil niste strigate, o cearta [depinde si de parinti]. Unchiul meu si prietenul meu asa au facut.
Acum, depinde daca esti pregatit sa iti ignori tatal cand striga...

| MasinutaCuBomboane a răspuns:

Cred ca tatal tau stie cel mai binewinking