Iti dau un sfat, dar nu stiu cat de bun :-)
Fa-ti gaura fara sa le spui, si mergi acasa cu ea facuta. Nu o sa aiba ce sa iti faca. Probabil niste strigate, o cearta [depinde si de parinti]. Unchiul meu si prietenul meu asa au facut.
Acum, depinde daca esti pregatit sa iti ignori tatal cand striga...
Nu inteleg care e problema lor...adica inteleg ca sunt parintii tai si na dar totusi e corpul tau. fa-ti in urechea stanga...dar e mai sepsi in limba :*
Ehm,daca esti negru ca cacao si te freci in dos ca nesu, da-ti in dreapta. Daca esti baiat normal da-ti in stanga. lasand deoparte 'stou, Nici pe mine la inceput nu prea ma lasat.Cu chiu cu vai au acceptat o gaura.Peste vreo 2 ani, ma gandeam cum mi-ar sta cu inca unu langa celalalt.Sa am 2 in aceias ureche.De data asta, am cam 'uitat' sa ii anunt si i-am pus in situatia faptului implinit. Sfatu meu? Puneti cercelu, ce o sa iti faca? Esti fisu Mie ce era sa imi faca? Faptu e deja consumat.Si in plus, spune-i vrajeala ca se infecteaza daca il scoti si daca stau bine sa ma gandesc, nu e chiar vrajeala, tipu la care mi-am dat gaura in limba mi-a spus sa nu il scot o luna
De specificat, ca in limba nu e tocmai o idee asa buna + durerile + sansa mare de infectie si + timpu in care mananci cu 'paiu'
Eu zic ca esti un homofob distrus care sta toata ziua in casa si mananca ca spartul
anonim_4396 întreabă: