| Cqtqlin677 a întrebat:

Salut TPU, ieri m-am despărți am pus stop unei relații de 4 luni, fata respectivă nu a putut să depășească fosta relație de aceea m-am despărțit de ea, mi-a spus că ar fi bine pentru amândoi să fim prieteni până își revine. Ce să fac?

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Spune-i "pa", se pare că iți pierzi vremea cu ea - patru luni?

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să cauți pe alta.

| DrHeart a răspuns:

Buna! happy Imi pare rau ca treci prin asta. Stiu ca-i nasol. Pe de alta parte, e totusi frumos din partea ei ca ti-a spus adevarul si ti-a lasat libertatea de a alege/ decide sa faci ce este mai bine pentru tine. E foarte bine ca aveti o comunicare transparenta. Pentru asta, Felicitari!

Pai ar fi doua optiuni, nu?
1. Sa stai sa astepti ca ea sa-si "revina"; sa-ti pui viata pe pauza practic;
2. Sa ii dai spatiul de care are nevoie si de care ai si tu nevoie, ca fiecare sa-si vada de viata lui, asa cum se simte mai bine.

Intreaba-te care dintre aceste doua posibilitati te face pe tine sa te simti mai bine. Ai vrea sa fii cu cineva care inca este atasata de fostul si nu iti poate oferi atentia si implicarea de care ai tu nevoie?
Adevarul este ca noi nu putem prevedea unde duc relatiile in care intram si abia pe parcurs ne dam seama in ce ne-am bagat, dar la fel de adevarat este si faptul ca vom continua sa primim in ceea ce permitem si acceptam. Eu zic ca meriti ceva mai bun de atat. happy

| Cqtqlin677 explică (pentru DrHeart):

Mulțumesc mult pentru mesaj tău!

| Cqtqlin677 explică (pentru DrHeart):

Merit ceva mai bun de atât