| SabauAndrei a întrebat:

imi place de o fata cu care ma inteleg foarte bine, imi este o prietena foarte buna, mergem in fiecare zi impreuna acasa si vorbim foarte des.Problema este ca nu am curajul sa.i spun ce simt pentru ea.Prietena ei cea mai buna (cred ca ea este) este o fosta colega care imi fusese mie in trecut prietena cea mai buna si acum imi spune tot timpul ca eu sunt singurul pe care nu se supara, sunt singurul cu care nu mai este secretoasa.Rade tot timpul cu mine si ne luam apararea unul altuia.
Am nevoie de sfaturi...Ce sa fac?
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| SabbyNightShadow a răspuns:

Daca ti-a spus ca esti singurul pe care nu se supara si ca nu mai este secretoasa cu tine, inseamna ca are incredere in tine....deci iti sugerez sa ii spui ce sentimente ai pentru ea fara sa eziti. Nu ai nimic de pierdut:3

2 răspunsuri:
| SabauAndrei explică (pentru SabbyNightShadow):

Din pacate nu ea a spus asta ci prietena ei cea mai buna, ea spunea asta pentru ca pe ea se supara destul de des dar pe mine niciodata si cu ea era secretoasa dar mie imi spune tot ce face.

| SabbyNightShadow a răspuns (pentru SabauAndrei):

Este ca si cum ar fi spus ea asta puppy dog eyes Nu te ingrijora, ia totul usor si discuta cu ea despre asta ^.^ Nu ai nimic de pierdut.