| Mario0713 a întrebat:

Îmi place de o fata din clasa a3 a pana in clasa a7a suntem colegi din clasa 1.
Ea nu ma bagă in seama deloc nici eu pe ea.
Întrebarea este sa ii spun sau sa renunț?

Răspuns Apreciat de Editori
| uwu7 a răspuns:

Mai intai, am o intrebare pentru tine: Ai avut vreo prietena pana acum?

Nu, nu renunta, daca sentimentul asta fata de ea nu e doar pe baza aspectului fizic, atunci acea fata ar trebui sa se considere norocoasa ca un baiat o place de atat de mult timp. Desigur, daca doar de ea ti-a placut pana acum, inseamna ca nu ai dat de multe oportunitati. Presupun ca inca nu te-a 'lovit' pubertatea, dar cand o va face, te vei inalta, vei avea voce mai groasa, vei parea mai serios, etc. Practic, vei avea mai multe oportunitati.
Dar chiar si asa, spune-i. Dar nu direct. Poate ca pentru ea va fi prea ciudat. Mai intai incearca sa vorbesti cu ea, sa ii afli hobby-urile si asa mai departe.

Daca ce simti tu pentru ea e doar datorita aspectului fizic, atunci exista si probabilitatea sa fie doar o 'iubire oarba'. Crede-ma, am trecut si eu prin asa ceva, dar mi-am dat seama la timp si a disparut acel sentiment (imi placea de un baiat inca din gradinita pana in clasa a 7-a, dar a fost doar o bataie de timp si sentimente).

Iti urez succes cu colega ta happy

5 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

Inainte sa-i spui ceva incepe sa o bagi in seama.

| Mario0713 explică (pentru Lioana):

E normal sa o plac de 4 ani?

| Mario0713 explică (pentru Lioana):

Și cum o fac sa fie mai atrasa de mine

| Lioana a răspuns (pentru Mario0713):

Nu e nici normal nici anormal ca o placi de 4 ani. Dragostea nu are limite in timp.
Ca sa o faci sa fie atrasa de tine ar trebui sa inveti cel putin la fel de bine ca si ea, sa te imbraci cu bun gust si sa te porti cu ea ca un gentleman. Indrazneste sa te apropii de ea si ai incredere in tine. Daca nu risti, nu castigi.
Chiar daca nu vei reusi vei sti ca ai incercat si ai facut tot ce tine de tine ca sa o apropii de tine si asa vei putea sa o uiti. Daca nu incerci vei avea mereu sentimentul ca putea fi ceva intre voi dar n-ati avut ocazia sa va apropiați unul de altul.

| Mario0713 explică:

Nu am avut prietena