Buna, eu zic ca ar fi mai bine si mai frumos ca vorbesti cu ea face to face. Daca o sa vb cu ea pe fb o sa interpreteze altceva ca esti las sau ca nu ai tupeu. Vorbeste cu ea si zii ce simti in acel moment si u, lasate purtat de val. Sper ca te-am ajutat Funda :*
Incepe intai pe facebook iar apoi dupa ce va cunoasteti o inviti la un suc sau cafea
Sper sa vorbesti cu ea daca nu ai facut.o pana acum, nu fi timid si fa-o sa inteleaga ca o placi, ca nu esti ca ceilalti baieti ca poate sa aiba incredere in tine si se ataseze si chiar sa formeze un cuplu.Lasa balta comunicarea cu o fata pe care o placi pe facebook sau alte retele de comunicare
Asa ma gandeam si eu doar ca am vrut sa aud o parere.
Ma bucur atunci eu iti tin pumii! Ce zici merit funda :*
Mai am o intrebare. Dupa cat timp ar trebui sa ies cu ea la un suc sa o plimbare?
Pai depinde cum merge relatia, daca sunteti apropiati dupa o luna zic eu asa este foarte bine doar daca merg lucrurile intre voi.
Daca mai ai nevoie de ceva si te pot ajuta, intreaba-ma
Daca mai ai nevoie de ceva si te pot ajuta, intreaba-ma
Eu iti spun sa incepi sa vorbesti cu ea de exemplu -Ce faci? Esti bine? Cum te simti? Asa va vedea ca iti pasa de ea si poate la un moment dat te va alege!