| KolG a întrebat:

In primul rand am 17 ani. O sa incep cu o povestioara. Am fost cu o fata timp de 2 luni. Relatia cred ca s-a terminat( si zic cred pentru ca inca vorbim de o luna in fiecare zi non-stop) deoarece suntem prea seci si nu are timp de o relatie, asta a reprosat ea. Eu am incercat sa i explic ca nu o oblig sa iasa mereu afara si chiar fac tot posibilul sa o las sa invete. A trecut o luna de cand nu ne am vazut si de cand,, ne-am despartit,, dar noi contiunam sa vorbim foarte mult in fiecare zi. Acum 2 saptamani i-am zis ca incepusem la tin la ea si daca vrea sa o luam de la capat, si tot evita subiectul asta, zicea ca d-aia ne am despartit pentru ca nu avea timp, si acum este aceeasi problema, asta a zis ea. Eu am zis ca vine vacanta de vara si atunci o sa putem iesi, dupa ce am zis chestia asta i-a a schimbat subiectul si nu mi-a raspuns. De atunci nu i-am mai zis nimic despre relatie, doar vorbim mereu. Acum vreau sa stiu si eu ceva, fata asta, pe care eu cred ca incepusem sa o iubesc ( eu care n-am mai iubit niciodata) credeti ca tine la mine? Sa va explic teoriile mele. Cred ca ea nu vrea sa mi dea un raspuns legat de relatia noastra deoarece poate nu vrea sa ma piarda si chiar nu are timp, si asa incearca sa ma tina aproape doar vorbind in fiecare zi ( sper sa fie asa), dar eu mai am o teorie. Cred ca poate nu imi da un raspuns clar deoarece nu vrea sa imi zica pe fata,, bai, nu mai vreau sa fiu cu tine,, si probabil stie ca o sa incetam sa mai vorbim daca imi zice chestia asta. Adica contiuna sa vb cu mine ca sa nu ma supar eu sau ceva, gen sa nu,, sufar,, PLSS HELP?

5 răspunsuri:
| KolG explică:

Ea a schimbat subiectul*

| AlinaDum281 a răspuns:

Eu zic sa nu-i mai dai asa multa importanta nu mai deschide subiectul asta las-o pe ea. Poate este cu alt baiat si nu vrea sa-ti spuna ca sa nu te raneasca

| HazelEyes77 a răspuns:

Fata asta pe care o placi nu prea stie ce vrea de fapt. Ni ci nu te ia nici nu te lasa ceva de genul. Ii place sa te stie mereu acolo pentru ea cand are nevoie de un sfat, de o incurajare. Nu mai vorbi o zi sau doua cu ea zii ca esti ocupat...si vezi daca iti duce dorul. Poate ia si o decizie in ceea ce va priveste.

| KolG explică:

Vacanta de iarna*

| KolG explică (pentru HazelEyes77):

Ii zic ca s ocupat, dupa care? Iti garantez eu ca nu imi va da msj inapoi cu scuza,, astepatam sa mi dai tu msj dupa ce termini treaba,,. Ce vreau sa zic este ca nu o sa arate chesti asta. A mai fost o data o chestie de n-am vorbit vreo 5-6 zile pentru ca a avut ea o problema cu telefonul si nu mi s-a parut ca i se facuse dor sau ceva de genul.