Sincer, chestiile precum "bebe, galusca, pufulete si gogosica" sunt cu adevarat penibile.
Atata timp cat sunteti impreuna atunci banuiesc ca poti s-o alinti cumva dar fii atent sa nu fie nume de animal (iepuras/pisicuta) sau si mai si... de mancare.
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea si sa-i spui clar ce iti doresti.
Eventual sa vorbiti putin mai mult si sa lamuriti si ce simtiti unul pentru celalalt. Ar fi pacat ca tu s-o iubesti iar ea sa nu simta nimic dar sa stea totusi in relatie caci... "De ce nu?"
Pai ma intreaba prietenii, familia de ce nu facem si noi poze. Eu ce pot face in situatia asta. Multi dintre prieteni cred ca ea "ma vrea" dar nu vrea sa stie lumea.
Ti am zis ca mi se pare penibila chestia cu alintatul si chesti iar tu imi zici ca o pot alinta. Faza e ca nu stiu ce simt, ce pot sa ii zic?
Ma depaseste faza cu pozele.Chiar nu le vad rostul Dar pentru tine presupun ca sunt importante. Poate nu e felul ei sa-si arate sentimentele/apropierea fata de o anumita persoana.
Momentan trebuie sa stii clar ce simti inainte de a-i spune ceva.
Daca vrei sa vezi cat de mult tii la ea atunci gandeste-te cum te-ai simti fara ea, cat de mult poti sa stai fara sa vorbiti sau sa-i trimiti mesaje sau cat de mult poti sa rezisti fara sa te gandesti macar 1 data la ea.
Daca iti place de ea atunci o sa te gandesti destul de des la ea.
Dupa ce afli raspunsul de mai sus ii spui clar ce simti si ce iti doresti de la ea sau daca nu simti nimic atunci ii spui ca iti pare rau dar nu crezi ca va potriviti.