| calin91 a întrebat:

In ultimul timp ma simt rau in suflet.
1. Ma gandesc ca o sa imbatranim si o sa murim(stiu ca asa e viata)
2. Ce o sa se intample dupa ce vom fi morti, etc (GANDURI PROSTESTI)

Ma simt rau gandindu-ma la asta, si vreau sa traiesc cu prezentul.
Mi-e rusine sa vorbesc cu parintii. Nu stiu poate imi spuneti voi ce sa fac.
Gandinduma la asta nu-mi pot trai viata, nu stiu ce pot sa fac, cumva sa meditez nu stiu.
Zici ca am picat in depresie sad, nu stiu ce sa fac sa ma simt in apele mele(bine dispus), sa fiu fericit. Help TPU. Cel mai bun raspus are Funda big grin

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

Bună,calin91!
Eiii și dacă nu vei muri?
(nu mă leg de religie doar că învață să spui o minciună)
Deși trebuie să știi ca într-adevăr vei muri prefă-te ca nu știi asta, prefă-te că vei trăi mereu! Orice zi trebuie să fie minunată și dacă te vei gândi la moarte și la tristețe vei fi trist și vei uita să fii fericit.Ieși oriunde bucură-te de orice lucru mărunt, distrează-te oricând poți nu uita că fericirea noi ne-o construim! Lasă-i pe alții să se gândească la asta tu fi tu cel fericir și atât.

5 răspunsuri:
| calin91 explică (pentru zurick):

Mersi, o sa incerc. Cert este ca mai des asta se intampla noaptea happy, nu stiu poate are si o legatura cu varsta (13 ani) ce zici?

| zurick a răspuns (pentru calin91):

Avem aceiaș vârstă, Cătălin!
Poate are și ea o legătură în lucrurile noi de care ne lovim da în fond și ce dacă? Putem învinge orice dacă ne propunem, scoateți imposibil din vocabular!
Mersi pentru Fundă!

| Vvistula a răspuns:

Si eu am patit asta mai demult, dar am vorbit cu parinti si nu inteleg de ce iti e rusine nu e ceva mai. si oricum in parinti ar trebui sa ai cea mai mare incerdere nu in noi care suntem niste persoane necunoscute si oricum toti avem acelasi sfarsit ori ca cersesti sau este becali, tot o sa mori, ca un om uiata sau ca un erou al carui nume va dainui mii de ani.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat