| Eusunt132 a întrebat:

Salut TPU. In urma cu ceva timo unchiu meu ma acuzat ca i am vandut ceva, nefiind adevarat. Acum ceva timp mi-a dato boxa cadou 9 mil si pe langa asta mi-a spus ca e un test pentru mine, sa vada daca o am cel putin un an. Daca o vand sau ceva. Am avut-o pana acum o zi, am uitat-o unde-va si nu o mai gasesc. Am intrebat pe toata lumea din zona. Nu mai sunt sanse sa o gasesc. Daca aveti vreo idee cum sa fac rost de 9 milioane in maxim o luna la doar 16 ani...astept un sfat. Rog seriozitate, am plecat fara boxa fiindca nu ma simteam bine si trebuia sa ajung acasa repede, am uitat sa o iau.

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Amuzant!
Ai vândut-o, asta e clar.
Lasă vrăjeala.
Descurca-te.

| Eusunt132 explică (pentru darrio2007):

Bai oameni buni. Daca o vindeam de ce vream sa imi iau alta exact la fel de aceeasi firma si aceeasi culoare, exact la fel? Daca eram la o scara de bloc si am inceput sa fac febra si sa imi vina sa vomit, iar tata m-a chemat acasa ca vrea sa plece cu mine pana unde-va, iar eu mi am bagat tot in ghiozdan in afara de boxa, deoarece am uitat ca o am fiindca nu mai canta. Ce vrajeala e? Am fost azi la toti din zona ce au camere sa vad cine au luat-o, mai merg si maine. Totusi, sa fim oameni si oferim sfaturi, nu sa judecam greseli.

| darrio2007 a răspuns (pentru Eusunt132):

La cum ai scris aici doar tu stii ce vrei sa spui. E clar ca nu spui tot.

Răspuns utilizator avertizat