Bai Violeta...nu ai înțeles nimic. Boxa știu exact unde am aflat-o, însă dacă nu m-am simțit bine de loc și trebuia sa ajung acasă urgent, am plecat crezând ca am băgat-o în ghiozdan. Și pana la urma a aflat ca bicicleta nu i am vândut-o eu...
Bai oameni buni. Daca o vindeam de ce vream sa imi iau alta exact la fel de aceeasi firma si aceeasi culoare, exact la fel? Daca eram la o scara de bloc si am inceput sa fac febra si sa imi vina sa vomit, iar tata m-a chemat acasa ca vrea sa plece cu mine pana unde-va, iar eu mi am bagat tot in ghiozdan in afara de boxa, deoarece am uitat ca o am fiindca nu mai canta. Ce vrajeala e? Am fost azi la toti din zona ce au camere sa vad cine au luat-o, mai merg si maine. Totusi, sa fim oameni si oferim sfaturi, nu sa judecam greseli.
Da mi instagramul tau sau Facebook ul tau personal. Ai sa vezi cat m-am implicat sau cat o sa mai ma implic
CUM SA UIT LOCATIA? Daca stiu locatia exact unde am lasat-o, iar a doua zi cand m-am uitat in ghiozdan si am vazut ca nu am boxa am pelcat cu bicicleta, am trecut pe rosu pe trecere de pietoni si am ajuns acolo, boxa nu mai fiind acolo? STiu unde am pierdut-o, dar cineva a luat-o. In zona aia e un teren de fotball, in seara aia au avut antrenament o echipa de la 8 seara pana la 10 seara, doua ore, eu plecand la 9 30 maxix sa zic. La fel in zona aia, fix langa usa, fiindca am pus-o acolo ca se se auda mai tare in colt la usa, este o fundatie anume. Am fost am vb si acolo oricum. La 100 de metri distanta este un bloc, am fost la toti si am vorbit, toti care mi au raspuns mi au spus ca nu stiu nimic de situatia asta. Maine ma duc sa vorbesc cu antrenorii de la echipa aceea de football oricum. Chiar ma implic, si o fac pentru ca am crezut ca boxa este in ghiozdan, nu ca as fi vandut-o. Fiindca daca o vindeam, nu aveam nevoie de bani sa iau alta exact la fel.
La cum ai scris aici doar tu stii ce vrei sa spui. E clar ca nu spui tot.
Da fie ca tine, deja am rezolvat si am luat-o inapoi. Am fost azi si m-am uitat pe camere si stiu cine o are, deja mi-a dat-o inapoi si gata. Poveste terminata