Din pacate aici chiar nu putem sa ghicim de ce polange fata, asta trebuie sa aflii tu de la ea, fiindca pentru noi este imposibils a o contactam si sa o intrebam.
Are ea o durere in suflet. Numai ca nu iti poate spune. Daca nu e legata de acel prieten, atunci tu esti cauza.
Nu vrea sa imi spuna de ce plange. Mie d-aia imi e frica, sa nu fi intervenit ceva intre noi sa ne indragostim unul de altul. Ca la prietenia asta nu vreau sa renunt nici sa ma omori. V-as da la toti funda, dar nu pot mai multe.
Din pacate, chiar nu avem cum sa te ajutam, atata vreme cat fata nu vrea sa-ti spuna, pentru simplu fapt logic, de altfel, nimeni nu stie ce gandeste ea, nici macar tu, care o cunosti cat de cat.
Motive pentru care poate plange o fata ar fi o multitudine:
- poate plange fiindca isi iubeste iubitul si vrea sa-ti spuna ca nu mai poate fii prieten cu tine
- poate plange fiindca avea dureri mai de ciclu/ burta/ovare
- poate plange din cine stie ce amintiri
- poate plange fara motiv, ca sa te impresioneze
- poate plange ca i-a intrat ceva in ochi
- poate plange fiindca este sensibila, fiind insarcinata cu iubitul
- poate plange fiindca mama ei este bolnava samd
Numai Dumnezeu stie de ce plange o fata, ca noi nu stim nici daca ne omori! Si crede-ma, sunt femeie si am peste 50 de ani si tot nu pot sa pricep de ce unele fete aleg sa planga fara motiv, sau refuza sa spuna motivul.
Am aflat. era problema cu prietenul ei și cu mine. Că el nu poate ajunge și și-ar fi dorit să faca ce fac eu cu ea. Mi-a zis că îi aduc aminte de el când o musc in special de gat, când o iau în brațe, etc. Relația este unaa la distanta, 1 an, s-au văzut doar o data.