El intra primul pentru ca a pus-o ca prima optiune!
In caz de mai raman locuri la acea clasa si tu esti persoana cu cea mai mare medie (sau printre primii) dintre cele care au pus la a 2-a optiune acel liceu, intri. Altfel, nu.
Si eu am terminat clasa a 8-a si azi am ales optiunile
Aha, am inteles, bafta sa intri unde vrei !
Multumesc mult, la fel si tie! Ce rezultate ai?
Mersi, 8.85 totala, sunt cam pe muchie de cutit sa zic asa.Tu?
Eu am 9.60 la romana si 8.70 la mate... media totala de la EN e 9.15, iar media de admitere imi iese 9.21. Succes
Din păcate, nu așa stă treaba. Dacă el a pus acel cod la a doua opțiune, dar are media mai mare decât altcineva care a pus prima opțiune acel cod, el intră primul. Dacă mai rămân locuri, intră și a doua persoană, dacă nu, nu.
Tin sa te contrazic! Asta doar pentru ca fix asa am fos informati de catre profesori si diriginte. Si asa si este, tu iti pierzi locul la liceul pe care l-ai pus pe locul 2 ca optiune chiar daca cineva cu o medie mai mica decat a ta l-a pus pe primul loc.
Eventual, doar daca mai raman locuri la o anumita clasa se face o selectie intre cei care au pus profilul si liceul respectiv pe locul 2 si intra cei cu mediile cele mai mari... Acum ce sa spun, asa am fost noi informati. Ce bine ca sunt sigura de intrarea mea la liceul pe care mi-l doresc!