| AlexIonut2013 a întrebat:

Legat de admiterea la liceu, daca eu pun prima optiune o clasa la care sa zicem ca nu intru si am a doua optiune ce are altcineva prima optiune, daca eu am media mai mare decat ala care a pus prima optiune clasa respectiva pot sa intru eu in locul lui? Sau tot el intra chiar daca media lui este mai mica doar fiindca a pus el prima optiune clasa aia?

8 răspunsuri:
| moshulica a răspuns:

Intri tu!

| Carina12345 a răspuns:

El intra primul pentru ca a pus-o ca prima optiune!
In caz de mai raman locuri la acea clasa si tu esti persoana cu cea mai mare medie (sau printre primii) dintre cele care au pus la a 2-a optiune acel liceu, intri. Altfel, nu.
Si eu am terminat clasa a 8-a si azi am ales optiunile happy

| AlexIonut2013 explică (pentru Carina12345):

Aha, am inteles, bafta sa intri unde vrei happy!

| Carina12345 a răspuns (pentru AlexIonut2013):

Multumesc mult, la fel si tie! Ce rezultate ai?

| AlexIonut2013 explică (pentru Carina12345):

Mersi, 8.85 totala, sunt cam pe muchie de cutit sa zic asa.Tu?

| Carina12345 a răspuns (pentru AlexIonut2013):

Eu am 9.60 la romana si 8.70 la mate... media totala de la EN e 9.15, iar media de admitere imi iese 9.21. Succes

| Andreea23r a răspuns (pentru Carina12345):

Din păcate, nu așa stă treaba. Dacă el a pus acel cod la a doua opțiune, dar are media mai mare decât altcineva care a pus prima opțiune acel cod, el intră primul. Dacă mai rămân locuri, intră și a doua persoană, dacă nu, nu.

| Carina12345 a răspuns (pentru Andreea23r):

Tin sa te contrazic! Asta doar pentru ca fix asa am fos informati de catre profesori si diriginte. Si asa si este, tu iti pierzi locul la liceul pe care l-ai pus pe locul 2 ca optiune chiar daca cineva cu o medie mai mica decat a ta l-a pus pe primul loc.
Eventual, doar daca mai raman locuri la o anumita clasa se face o selectie intre cei care au pus profilul si liceul respectiv pe locul 2 si intra cei cu mediile cele mai mari... Acum ce sa spun, asa am fost noi informati. Ce bine ca sunt sigura de intrarea mea la liceul pe care mi-l doresc! laughing