| TheAsp121 a întrebat:

Salut TPU, m-am trezit acum la 2 fix dimineață si tot aud sunete de pași din diferite parti foarte tare si va dati seama ca is un pic panicat eu nu stau singur dar m-am dus sa si vad ce e in toata casa si nu era nimic m-am dus înapoi in pat si mi s-a făcut greata si am inceput sa ametesc in timp ce sunetele alea se tot aud din ce in ce mai tare langa mine am simțit ca innebunesc la un timp si am plecat din camera m-am dus in pat cu frate miu si tot se aud da acum ca is cu el nu prea mai are efect asupra mea dar întreb îmi joaca mintea feste sau ce? Ca numai in camera aia când dormeam singur tot timpul trebuia sa se întâmple ceva anormal eu cred ca innebunesc si azi trebuie sa plec si la școală

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Lasa o veioza aprinsa peste noapte, in camera unde dormi si vei vedea ca nu mai sunt sunete si nici nu vor mai apare figurine pe pereti sau in imaginata ta.
Ametelile sunt de la oboseala excesiva fiindca nu dormi noaptea.
Culca-te mai devreme, de la 8 sau 9 seara, sa vezi cum vei dormi mai bine.

| cristianvalentin337 a răspuns:

Fantomele nu exista cel mai probabil mintea iti joaca feste.

| Floridori a răspuns:

Halucinatiile astea...
Daca se tot repeta si nu este un episod singular cauzat se oboseala, ar trebui sa le ceri parintilor (daca nu ai 16 ani impliniti pentru a putea merge singur) sa mearga cu tine la medicul psihiatru.

Multe tulburari psihice (printre care si schizofrenia in proportie de peste 90%) isi au debutul in adolescenta, deci ar fi bine ca medicul sa iti confirme sau infirme ipoteza unei tulburari mintale.

Numai bine!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

îmi joaca mintea feste? Da.

| TheAsp121 explică (pentru cristianvalentin337):

Daca credeam nu ma mai duceam sa verific in toata casa ce se aude