Inteleg frate.dar daca esti sarac nu inseamna ca esti si incult. analfabet etc astept si alte raspunsuri, pareri. dar iti multumesc oricum
Am prostul obicei sa citesc celelalte raspunsuri chiar daca nu ma intereseaza.
Raspunsul la intrebarea ta e simplu: De prosti.
Oamenii sunt rai, si asta nu o sa se schimbe nici intr-un milion de ani.
Oamenii se pot schimba doar prin frica, atat. Daca se tem de ceva, nu se mai poarta urat de frica.
Dar asta e alta discutie.
Oamenii aia cel mai probabil nu au trecut prin saracie.
Daca nu treci prin asta, este foarte probabil sa crezi ca persoanele sarace sunt ciudate, nu se ridica la nivelul tau si nu au ce discuta cu tine.
Urasc oamenii. Nu-mi plac, toti mint. Sunt rai si profita de ceilalti, chiar daca nu-si dau seama.
Nu faci niciodata ceva pentru ca vrei sa-i faci o surpriza cuiva, ci faci acea supriza pentru a avea TU parte de ceva anume.
Oricum asta e alta discutie.
Conteaza daca au fost sau nu prieteni?
Aia care nu-si mai cunosc prietenii din cauza banilor si situatiei pe care o au acum inseamna ca nu au fost niciodata prieteni cu persoanele care nu au o situatie tocmai buna acum.
Cel mai probabil, cat au fost prieteni au fost pentru ca acea persoana a avut nevoie de ceva, si acum ca nu mai are nevoie de nimic, nici de prietenia acelei femei nu mai are nevoie.
Macar tu sa te porti frumos cu ei, conteaza foarte mult.
Poarta-te frumos, intereseaza-te, si iti spun sigur ca daca vreodata o sa ai nevoie de ceva, nu o sa fie nevoie sa le ceri ajutorul pentru ca o v-or face singuri.
Sincer dorinta mea de Craciun este sa primesc o multime de bani si cu astia sa pot calatorii in toata tara si sa ajut oamenii care au probleme de genul asta.
Pacat ca nu prea se poate...
Pentru ca, odata ce nu mai esti la aceeasi treapta cu ei, "nu" mai esti demn sa vorbesti cu ei.
Mi se pare oribil sa tratezi astfel un prieten vechi care trece printr-o peroada mai dificila.
Intotdeauna vor exista oameni saraci si bogati, dar cei bogati n-ar trebui sa arate compasiune si intelegere pentru cei saraci? Asta ar fi un mod de asi demonstra superioritatea. Insa felul in care se comporta nu arata decat ca nu conteaza cati bani ai, atata timp cat esti un intepat, un laudaros si un egoist.
Ai si tu partial dreptate... daca nu ai fost pus intr-o situatie dificila din cauza banilor vreodata nu stii cum e, si nici nu il crezi pe altu cand iti spune ca nu are dar ce te face sa crezi ca este mai bine sa fii temut decat iubit?
si poate ca unii oameni dau din ce au ei doar din bunavointa nu din interes
bafta, si Craciun fericit!
Mda. pentru oamenii mai instariti sa fii sarac inseamna sa nu existii, prietenu meu de care va vorbeam cand il invit pe la mine si suntem mai multi (de revelion e ziua mea etc. ) lui ii este rusine sa vina deoarece (spune el) nu are ce sa-mi dea asta nu e o problema, dar cred ca adevaratul motiv pentru care se sfieste sa vina este ca el se simte in plus pe langa altii care au. dar i-am spus mereu : cand vine la mine sa se simta ca la el sa nu ii pese ce spune restul'
Crezi ca am o stituatie financiara buna?
Nu prietene. Nu pot spune ca murim de foame sau de frig, dar in nici un caz nu avem bani pentru a ne satisface toate poftele.
Am o casa, am ce manca, am caldura si am cu ce sa ma imbrac.
Este tot ce-mi dorest, nu am de mai mult si nici nu-mi trebuie mai mult.
Am prieteni carora familia le face cadouri gen Xbox, Calculator bun, nou, le da 10 lei in fiecare zi cand se duc la scoala etc.
Eu imi iau 4 lei cand ma duc la scoala, si folosesc doar 2, pentru ca ma duc pe jos, masina doar o folosesc cand ma intorc, sa nu vin pe intuneric pentru ca e ceva de mers.
Stiu cum e sa zici "N-am bani", stiu cum e sa trec pe langa parinti si sa-i aud "Iar n-avem bani sa platim factura asta".
Stiu cum e cu situatia asta dificila.
Si cand am zis de frica, si de teama, nu m-am referit la toti.
Ma refeream doar la acea persoana.
Daca ii este frica, se poarta frumos cu tine, daca nu, parca esti un nimic.
Nu zic ca TREBUIE sa-i fie frica, zic doar ca daca ii este, se schimba treaba.
Nu ma deranjeaza ca sunt in situatia in care sunt, ca sunt oameni care ma privesc altfel pentru asta.
Ma deranjeaza cand acei oameni jundeca pe altii care au aceiasi situatie ce mine.
Pe mine sa ma insulte si sa ma marginalizeze, nu-mi pasa, dar de ce sa se ia de altii? Poate ala e mai slab decat mine, ma refer pe plan emotional, plange, se taie, tipa, si poate se si sinucide.
Urasc oamenii, nu pe toti, doar 99% dintre ei.
Multumesc, Craciun fericit si tie!
daar eu m-am referit la stare financiara in general mane. nu am vrut sa te jignesc
Nu m-ai jignit.
Si eu tot la stare financiara m-am referit.
Nu o ducem bine cu banii, si stiu cum e
Credeam ca doar eu am acel obicei prostesc, ma bucur ca suntem 2 care avem acel obicei si curiozitate mortala sa citim tot
Beastboy84... sa-mi id-ul tau ca sa imi dai link-ul de unde ai descarcat sims-ul!
anonim_4396 întreabă:
RoRoxana întreabă: