| PisicutzaCenusie a întrebat:

Mă confrunt cu probleme de ceva timp. Nau mă regăsesc pe mine..nu știu ce se întâmplă cu mine..de ceva timp mă simt atras de băieți nu spun cât fizic dar mental sunt atras enorm. Simt nevoia să vorbesc cu un băiat.să împărtășesc idealuri cu el.să fiu alături de el..am sentimente ciudate pentru baieti..nu stiu ce am..eu am suferit traume grave în copilărie ca sa spun asa..nici acum nu mi-e bine.dar ce sa fac? Poate e doar în capul meu,... ajutati mă...am sa ajung sa am o familie doar pentrua a avea.și voi fi singur fiiindcă nu sunt atras de femei. puțin fizic aș spune.dar emoțional și sentimental, psihic mă aproprii de băieti..simt nevoia sa fac gesturi tandre cu ei.oh..nu mai suport.am nev de un raspuns.

7 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Asa și? Ești atras de băieți și punct.
De ce te deranjează acest lucru? Nu ești singurul în lumea asta.
Dacă îți pasa doar de părerea celor din jur si trăiești doar cu ideea ca X și Y rad de tine ca ești gay, nuntași decât sa intri în depresie. Și asta nu aduce nimic bun.
Tu nu trebuie decât sa te accepți asa cum ești, ca dacă tu ești împăcat cu tine, stimei din jur te vor vedea altfel. Stai liniștit că hateri are fiecare fie ca nu se îmbracă la moda, fie ca are câteva kg în plus. Și asta doar pentru ca oamenii urmează tipare anume pe care tot ei le-au creat din dorința de a crea perfecțiunea care, în fond, nici măcar nu exista.
Be strong, don't give up!

| ibaal a răspuns:

Hmm
...probabil esti gay. Unde e problema?!
Mergi la un psiholog, vorbeste cu cineva obiectiv, descarca-te!
Iar, daca asta iti este orientarea...deja nu mai este tabu!
Sunt multi,si sunt asumati,deci, ai mari sanse sa iti gasesti pe cineva.
Toata lumea are dreptul la fericire indiferent de rasa, orientare sexuala, etc, etc.
Bafta!

| GirlOnline81 a răspuns:

Pot exista mai multe motive din cauza carora esti atras de barbati mental si daca prin " am suferit traume grave in copilarie" te referi la ce ma gandesc eu nu este vorba despre a fi gay, este vorba despre abuz sexual.
Sigur ca te inteleg daca nu poti sau nu vrei sa vorbesti despre asta, dar pentru a te "regasi" pe tine, trebuie sa fii sincer cu tine insuti. Poate ca ai fost molestat de o ruda sau un necunoscut de sex masculin si atunci vrei sa iti eliberezi durerea emotionala. Mai exista si varianta in care nu ai avut o relatie foarte apropiata cu tatal tau, cautand acum afectiunea, atentia, acea acceptare a barbatilor.

| Andreeush a răspuns:

Cati ani ai?
Nu trebuie sa te simti asa. Fa ceea ce simti. Nu lasa pe nimeni sa te influenteze. Ai o singura viata, fa ceea ce iti place fara sa iti pese de parerile altora.

| Mynameis93 a răspuns:

Te sfătuiesc să apelezi la un psiholog.
Şi totuşi, ce e rău în a fi gay?

| Donsavas a răspuns:

E in natura noastră sa fim bisexuali. Noi alegem cu cine vrem sa ne împărțim viata sexuala. Nu este nimic neregulă sa faci ce simti si cata vreme ai libertatea asta, ramane sa alegi. Poti experimenta, Nu e nimic gresit in asta. Placerea pentru femei poate veni mai tarziu sau nu. Nu contează. Nici plăcerea pentru barbati nu va fi la nesfârșit. Trăiește ti viata cat inca trăiești, esti tanar, sănătos. La andropauza adio viata sexuala!

| PisicutzaCenusie explică (pentru GirlOnline81):

Ultima se pune. Am simtit o perfect. crying