| FulgerMcQueeN a întrebat:

ma confrunt de ceva vreme ( 1 an + ) cu o problema destul de grea, fiind de nivel psihologic. Sa trec direct la subiect. Sunt EXTREM de superstitios, repet, EXTREM. La inceput era ceva minor de tot, dar ATENTIE, dupa ceva timp, capul meu a ineput sa creeze singur superstitii. ( destul de stupide ). Orice as face, nu ma pot abtine sa le,,respect". Pot spune ca mi-au pus stapanire destul de mult pe viata. sad.

Un exemplu ar fi :,,Daca ma gandesc la cineva,, as putea fi / deveni ca el ". Si tot asa mai departe.

Am momente cand stau relaxat si uit de toate aceste superstitii, dar deodata ma trezeste simtul realitatii si ma gandesc :,, Parca am uitat ceva" si din nou crying imi aduc aminte.

Accept orice sfat ( ina afara de a merge la un psiholog, nu am timp si curaj, imi este frica de ce imi va spune.

Dau fundite, voturi, orice...

?

Răspuns Câştigător
| ThePrincessOfTheDark a răspuns:

In primul rand, calmeaza-te. Poti sa incerci sa iti iei gandul de la astea pur si simplu facand foarte multe activitati, ca sa uiti de superstitii.
Aceste superstitii pot fi o reflexie a anxietatii. Multi oameni au astfel de probleme de incredere si interpretare. Sunt exemplu viu happy. Distreaza-te, destinde-te si gandeste-te ca aceste lucruri sunt doar in capul tau, si ca nu sunt adevarate, deci, nu te pot rani, influienta sau altceva. Poti face si Yoga( stiu ca suna stupid, dar merge!).
Dar, daca crezi ca problema ta e chiar grava, sau ca se agraveaza, ar trebui sa consulti un psiholog. Nu trebuie sa iti fie frica. Depinde de varsta. Eu, cand eram mica am mers la psiholog si m-a pus sa desenez si sa inventez povesti. Ce-ti poate face? Plus ca, nu cred ca ai vrea ca niste superstitii autoinduse sa te dezechilibreze emotional si psihic.

Sper ca te-am ajutat. happy ^.^

2 răspunsuri:
| FulgerMcQueeN explică (pentru ThePrincessOfTheDark):

Deci ma simt mai bine dupa ce am citit raspunsul tau.
Voi incerca Yoga. Sper sa dea ceva roade.
Ai funda! si vot!
Multumesc mult de tot.

| ThePrincessOfTheDark a răspuns (pentru FulgerMcQueeN):

Cu placere happy