| Nistor_Paul_1997 a întrebat:

Ma simt groaznic, deoarece prietena mea cea mai buna (care ma place...) s-a suparat pe mine. Ea pastreaza legatura cu o fata cu care am avut un conflict, si de care nu mai vreau s-aud. Azi dimineata, am vrut s-o duc cu taxiul la scoala, dar ea a spus ca s-o iau si pe fata aceea. Eu am refuzat furios, deoarece fata aia a lasat-o balta de nenumarate ori pe prietena mea, dar aceasta intodeauna o asculta si merge dupa ea! Am mers singur cu taxiul pana la scoala. Acolo am asteptat-o, a venit si m-a intrebat ca de ce sunt suparat. I-am reamintit cat de mult o urasc pe acea persoana si i-am spus ca nu merita sa pice ea de proasta intodeauna. Nu a zis nimic si a plecat... Va rog mult sa ma ajutati, ca nu vreau s-o pierd din viata mea!

Răspuns Câştigător
| AlexissAntes a răspuns:

Se pare ca aveti o relatie mai speciala de prietenie happy incearca sa comunici cu ea...sa ii spui ce ai pe suflet si sa o faci sa inteleaga ca poate fi prietena cu fata aceea dar sa nu ti-o bage tie pe gat pentru ca nu o suporti. spune-i ca nu vrei sa o pierzi din cauza fetei aleia. gaseste-ti cuvinte-le si intalneste-te cu ea happy succes:*

2 răspunsuri:
| serenavand a răspuns:

Sunt de acord cu celalalt raspuns, caci asa am vrut sa scriu si eu.

| Nistor_Paul_1997 explică (pentru AlexissAntes):

Alternativ, as putea lasa la o parte neintelegerile din trecut cu acea fata si sa ne impacam? Eu o fac doar de dragul prietenei mele, sa nu se mai simta prost aflandu-se la mijlocul conflictului dintre noi. Ea mi-a povestit ca odata acea fata i-a zis ca atunci cand voi vrea eu sa ne impacam, nu va vrea ea... Dar daca asa va face fata aia, cred ca prietena mea se va supara foarte tare pe ea, pentru ca acum ea prelungeste conflictul, si suferinta...