| Podwer2013 a întrebat:

Ma umesc Ionut, am frumoasa varsta de 14 ani. Asi dorii si eu un sfat de la voi daca se poate, eu fiind mai mic sper sa ma puteti ajuta.
Deci, sa incepem happy
Mie imi place o fata din clasa a 5-a.Am iubit-o cum am vazut-o,prima data cand ne-am cunosc am fost impreuna ceva timp, a fost foarte frumos, acum fiind in clasa a 8-a nu mai este la fel.
Din cate observ eu la ea, incearca sa ma faca gelos cu cel mai bun prieten al meu.El saracu' mi-a spus ca nu ii place de ea si ca nu vrea sa fie cu ea.Eu ce sa fac acum ca sa fiu iar impreuna cu ea? Fiind vorba intre noi,este cam..."curva", dar nu imi pasa,eu o iubesc dar nu stiu dc straight face va rog sa luati problema mea in serios si sa ma puteti ajuta, dau o mare FUNDA! celui care imi da o sugestie cum sa o recuperez inapoi sau sa o fac sa ma placa.
Astept niste sfaturi din partea voastra.
Dau funda!
Cu respect, Podwer2013

Răspuns Câştigător
| Adelina1998B a răspuns:

Pai, in primul rand care a fost situatia de v'ati despartit? ...incearca sa o faci sa fie cum a fost inainte, spune-i ca nu'i bine sa fie asa pentru ca tot mai multa lume vede cum ii si o s'o trateze ca pe o zdreamta (fara suparare) ..incearca sa vb cu ea sa- i spui ca tii la ea si arata-i asta sa vada ce pierde, spune-i ca nu'i bine sa-si bata joc de sentimentele altora pentru ca o sa se schimbe roata si o sa vada cum ii! Deschidei ochii, fa din ea o persoana mai buna :*, pentru ca daca continua asa nu'i de bine, nu va ajunge departe! ...Ai incredere in tine, fa'ti curaj! :* Sper ca te-am ajutat :*, doamne da sa fie totul bine :X laughing! te pup!

4 răspunsuri:
| Sadop a răspuns:

Gandeste-te mai intai daca merita.
Cum ai zis si tu, este cam " curva ", deci poate sa te faca foarte usor sa suferi, tu iubind-o.
Ai grija, sa nu profite de aceasta iubire pe care tu i-o porti ei.
Vorbeste cu ea, ia-o deoparte si spune-i ca tie iti place foarte mult de ea si ai vrea sa aveti o relatie.
Incearca sa afli daca si ea tine la tine.
Daca iti spune ca nu, nu criza.
Incearca sa stai in preajma ei, s-o faci sa rada, mici atentii etc.
Daca tot nu te place, asta este, dragostea cu forta nu se poate.
Si decat sa fie cu tine asa, din plictiseala, mai degraba s-o lasam balta.
Vezi, poate reusesti cumva. Nu uita de complimente.
Bafta!

| Podwer2013 explică (pentru Adelina1998B):

Poi,ea a plecat la maicasa acasa dupa noaptea in care am facut dragoste etc..Totul bine.A trecut 3-4 saptamani si dp sa aflu ca a intretinut relatii sexuale cu alti 2 barbati...
Stiu ca probabil ma considerati un idiot ca iubesc asa o femeie, dar nu am ce sa ii fac.O iubesc pur si simplu...ce pot sa fac acum...

| Adelina1998B a răspuns (pentru Podwer2013):

Multumesc de fundita :*, nah..naspa asa sad, nu te consideram stai linistit, o data ce patrunde dragostea in noi nu o mai putem oprii. Eu sper sa poti rezolva ce iti propui, mult noroc in continuare si numai bine :* te pup nb! :*

| Podwer2013 explică (pentru Adelina1998B):

Mersi frumos, nb si tie :*