Pai, in primul rand care a fost situatia de v'ati despartit? ...incearca sa o faci sa fie cum a fost inainte, spune-i ca nu'i bine sa fie asa pentru ca tot mai multa lume vede cum ii si o s'o trateze ca pe o zdreamta (fara suparare) ..incearca sa vb cu ea sa- i spui ca tii la ea si arata-i asta sa vada ce pierde, spune-i ca nu'i bine sa-si bata joc de sentimentele altora pentru ca o sa se schimbe roata si o sa vada cum ii! Deschidei ochii, fa din ea o persoana mai buna :*, pentru ca daca continua asa nu'i de bine, nu va ajunge departe! ...Ai incredere in tine, fa'ti curaj! :* Sper ca te-am ajutat :*, doamne da sa fie totul bine :X ! te pup!
Gandeste-te mai intai daca merita.
Cum ai zis si tu, este cam " curva ", deci poate sa te faca foarte usor sa suferi, tu iubind-o.
Ai grija, sa nu profite de aceasta iubire pe care tu i-o porti ei.
Vorbeste cu ea, ia-o deoparte si spune-i ca tie iti place foarte mult de ea si ai vrea sa aveti o relatie.
Incearca sa afli daca si ea tine la tine.
Daca iti spune ca nu, nu criza.
Incearca sa stai in preajma ei, s-o faci sa rada, mici atentii etc.
Daca tot nu te place, asta este, dragostea cu forta nu se poate.
Si decat sa fie cu tine asa, din plictiseala, mai degraba s-o lasam balta.
Vezi, poate reusesti cumva. Nu uita de complimente.
Bafta!
Poi,ea a plecat la maicasa acasa dupa noaptea in care am facut dragoste etc..Totul bine.A trecut 3-4 saptamani si dp sa aflu ca a intretinut relatii sexuale cu alti 2 barbati...
Stiu ca probabil ma considerati un idiot ca iubesc asa o femeie, dar nu am ce sa ii fac.O iubesc pur si simplu...ce pot sa fac acum...
Multumesc de fundita :*, nah..naspa asa , nu te consideram stai linistit, o data ce patrunde dragostea in noi nu o mai putem oprii. Eu sper sa poti rezolva ce iti propui, mult noroc in continuare si numai bine :* te pup nb! :*
ElenaAlEXandra123 întreabă: