| FUVDER a întrebat:

Salut TPU mai joaca cineva cs2? eu sincer am incercat o singura data si am dat atentie doar 1h 40 minutes dupa spusele lui steam, si mi s-a parut la fel ca CSGO doar ca aici ai 5% fps scazut, nu ca ma intereseaza doar ca de lansare de acum 1 an chiar mai mult jocul nu are modificari sesizabile si pare ca Valve nu se mai ocupa la aspect ce doar la codati, uneori prefer sa joc cs 1.6 fata de rahatul ala si pe CSGO am intre 5000 si 7000h oare mai trebuie sa îi mai acord o sansa ca pare ca imi piere cheful sa mai joc ceva de pe pc/telefon, dupa lansarea lui CS2 si daca va intrebati de GTA 6 nu o sa il achizitionez mai ales daca este 100€ sau daca va depasi suma sa fie pana in 3 milioane jumate chers.

2 răspunsuri:
| DanielVălean a răspuns:

CS2 e continuarea CS:GO. Tot ce au facut a fost sa schimbe engine-ul jocului, pentru a-i face update-uri mai de "calitate". Diferențe de gameplay nu prea sunt, cu mici exceptii.

In prezent, dupa cum am vazut in ultimul lor update, se lucrează la VAC 3.0. Sunt unele servere care au deja implementat noul Anti-Cheat. Posibil sa se faca o schimbare notabilă cand o sa fie lansat in toate meciurile.

| FUVDER explică (pentru DanielVălean):

Ma doare la dos de VAC 3.0, vezi tu ca fara schimbari notabile consumatorii isi pierd rabdarea nu ma intereseaza motorul lor anti codati ca nu schimba jocul la un alt nivel ce doar il reabiliteaza, si da urasc codatii cand vine vorba de competivitate!