| ToffyNR1 a întrebat:

Majoritatea colegilor mei baga bilete la pariuri, pe fotbal.Si vreau sa incerc si eu,dar nu stiu cum,iar ceilalti nu vor sa imi spuna, ei cred ca poate vreau sa pun aceleasi meciuri ca ei sau nu stiu care e problema.Imi puteti spune cum fac, de unde iau meciuri si cum bag la pariuri?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare meci are un cod, exemplu: 107327. Acest cod sa zicem ca reprezinta meciul Dinamo-Steaua. Tu trebuie sa scrii codul asta si pe urma pronosticul adica asa: 107327 - 1, asta inseamna ca tu ai pus ca o sa bata Dinamo. Daca in loc de 1 la pronostic puneai 2 inseamna ca bate Steaua, x1 inseamna ca bate prima echipa sau se termina egal, x2 bate a doua echipa sau se termina egal, x se termina egal meciul. In afara de asta mai ai si alte metode de a paria, pe numarul de goluri (peste/sub 1, 5 goluri, peste/sub 2, 5 goluri etc), daca numarul de goluri nva fi par sau impar, numarul de cartonase, numarul de cornere. Te sfatuiesc sa intri pe site-ul la agentia de pariuri unde vrei sa pui bilet si sa te uiti acolo ca o sa intelegi mai bine. Poti rezerva biletele de acasa de pe site si te duci la agentie si ai pus biletul.
Bafta, sa aduci la faliment casele de pariuriwinking

2 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Www.superbet.ro sau www.casapariurilor.ro.

E uşor, fă-ţi biletul online şi gata.Trebuie să ai vârsta de 18 ani ca să pui un bilet dar mai sunt şi agenţi care închid ochii.

O zi perfectă îţi doresc.

| ToffyNR1 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc! Bafta si tie!winking