| cobra221 a întrebat:

Mi se intampla sa dau de dureri de cap cateodata, nu chiar insuportabile, dar stresante. stiti vreo metoda care sa le faca sa treaca rapid?

4 răspunsuri:
| DenyScumpy a răspuns:

Si mie mi se intampla des. Probabil e din cauza stresului dar daca vei sta linistit or sa-ti treaca. La mine functioneaza happy

| cobra221 explică (pentru DenyScumpy):

Nu cred ca sunt stresat. in general sunt foarte linistit. De mic am totusi o problema cu vremea, daca e urat afara ma dor picioarele/capul. in rest spre exemplu azi a fost o zi obisnuita si atat.

| ριтιкaa1998 a răspuns:

Salut! kiss
Am citit si raspunsul de mai jos si ai zis ceva de vreme...pai e posibil asta la unele persoane.
Dar poti avea si o simpla raceala la cap si ai putea consulta un doctor, nu lua pastile dupa ureche.
In orice caz daca nu vei merge la doctor si durerile persista ia nurofen ca-i cel mai bun!
Paaaahappy

| RiRikk a răspuns:

Oboseala si stres. Astea sunt in general cauzele. Iti recomand sa mergi la famacie si sa ii spui ce ai! Sigur o sa iti dea ceva ce nu are nevoie de prescriptie medicala. Intamplator am invatat o lectie la biologie in care imi spune ca durerile de cap sunt specifice perioadei de crestere a copiilor. Totusi ar fi bine sa te verifice un medic. O zi buna in continuare.