| Alex784 a întrebat:

Nu de mult m-am amprietenit cu o fata pe faebook am vorbit pe chat vreo 2-3 zile iar acum nu prea ami raspunde adica daca o antreb ce a mai facut ami raspunde dupa 2 zile. cum sa o fac sa vorbeasca cu mine?

Răspuns Câştigător
| vocea a răspuns:

Salut alex, pai cel mai simplu este sa ii ceri numarul de telefon si o sa vezi daca ti-l da sau nu, si o sa vezi daca vrea sa vorbeasca cu tine sau nu ii face placere, mult succes alex

4 răspunsuri:
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Trebuie sa fii o fata tare idioata sa vorbesti cu un tip care a ajuns la o varsta inaintata si inca nu stie sa faca diferenta intre î si â.

| BlackChocolate1 a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

Exact!

| Ana2333 a răspuns:

Fara rautate iti zic ca mai bine ar fi sa inveti sa scrii corect din punct de vedere gramatical. In fiecare seara pune-ti in loc de perna un dictionar al limbii romane. Chiar mai poti sa il si rasfoiesti din cand in cand decat sa-ti bati capul de ce nu a vrut respectiva sa continue conversatia cu tine. Spor la treaba!

| ForeverWarrior a răspuns:

Pai ori nu te place, ori intra ea mai rar pe facebook. Daca nu te place, nu te ingrijora, mai sunt si alte fete, oricum nu poti sa fortezi o fata sa te placa. Si inca ceva, daca inca nu ai observat sau nu ai vorbit cu mai multe fete, o sa iti zic eu ceva: Se poate intampla ca azi sa vorbesti cu o fata, sa dea semne ca te place, sa vorbeasca forte frumos cu tine si a doua zi nici sa nu mai vrea sa vorbeasca cu tine. Iti spun asta pentru ca li se intampla multora, mi s-a intamplat si mie si nu trebuie sa o iei personal. Succes si o zi faina!