| Dunhill6599 a întrebat:

Nu stiu cati dintre voi veti intelege situatia, dar probabil unii dintre voi ati fost intr-o situatie ca asta,dar.
Mama si tata vor sa ne mutam in Anglia, ca ei se gandesc la viitorul meu, etc
Dar eu nu vreau deloc acolo pentru ca-s cu o fata impreuna de ceva timp si nu pot sa renunt la ea.
Stiu ca majoritatea o sa ziceti " nu e ultima fata din lume " si chestii d-astea dar eu chiar o iubesc mult, si sentimentul e reciproc, ea nu e genu sa fie in centrul atentiei si d-astea.
Ma puteti ajuta cu niste sfaturi? cum pot sa o conving pe mama sa nu ne mutam? sau cum as putea mai usor sa ma despart de ea si sa trec mai usor peste despartire?

4 răspunsuri:
| m1dn1gh7 a răspuns:

Hei, nu e tocmai e tragedie. Cel mai probabil ești minor, dar privește partea bună. Poţi să te acomodezi acolo, dacă e de acord şi ea să aveți un timp o relație la distanță, iar apoi să vină şi ea, poate vă stabiliți acolo.
Plan B: vă despărțiti, însă nu îţi poate garanta nimeni că o vei "uita" peste puţin timp sau că va dura foarte mult.
Dacă părinții tăi vor să plece, mă îndoiesc că ar anula asta pentru că ai o relație.

| Dunhill6599 explică (pentru m1dn1gh7):

Stiu ca nu o sa o uit peste putin timp, am mai avut o relatie
Si nu prea am avea timp pentru o relatie la distanta, Anglia e mai inapoiata cu 2 ore fata de Romania si da. nu putem sa stam cu o relatie la distanta si sa ne vedem doar in vacanta de vara cel mai probabil.
Si stiu ca nu ar anula plecarea, dar m-ar distruge complet si.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca esti major, poti sa decizi sa nu pleci.
Daca esti minor, nu ai de ales, pentru ca ei sunt tutorii tai legali si ei au dretul legals a decida pentru tine, pana la varsta de 18 ani.
In plus, dragostea de adolescenta, rareori se finalizeaza cu o casatorie, asa ca, nu are importanta prea mult, ca vei gasi fete si acolo!
Oricum, nu poti sa-ti refuzi o cariera buna si un viitor mai bun, doar pentru ca acum tii la o fata, care maine, se va indragostii de alt baiat si te va lasa cu buzele umflate.

| Li200La a răspuns:

Încercați sa aveți o relație la distanta și sa va vedeți în vacante. Dacă e dragoste adevărata si ea e iubirea vieții tale veți supravietui (cu greu) dar o veți face.