Hei, nu e tocmai e tragedie. Cel mai probabil ești minor, dar privește partea bună. Poţi să te acomodezi acolo, dacă e de acord şi ea să aveți un timp o relație la distanță, iar apoi să vină şi ea, poate vă stabiliți acolo.
Plan B: vă despărțiti, însă nu îţi poate garanta nimeni că o vei "uita" peste puţin timp sau că va dura foarte mult.
Dacă părinții tăi vor să plece, mă îndoiesc că ar anula asta pentru că ai o relație.
Stiu ca nu o sa o uit peste putin timp, am mai avut o relatie
Si nu prea am avea timp pentru o relatie la distanta, Anglia e mai inapoiata cu 2 ore fata de Romania si da. nu putem sa stam cu o relatie la distanta si sa ne vedem doar in vacanta de vara cel mai probabil.
Si stiu ca nu ar anula plecarea, dar m-ar distruge complet si.
Daca esti major, poti sa decizi sa nu pleci.
Daca esti minor, nu ai de ales, pentru ca ei sunt tutorii tai legali si ei au dretul legals a decida pentru tine, pana la varsta de 18 ani.
In plus, dragostea de adolescenta, rareori se finalizeaza cu o casatorie, asa ca, nu are importanta prea mult, ca vei gasi fete si acolo!
Oricum, nu poti sa-ti refuzi o cariera buna si un viitor mai bun, doar pentru ca acum tii la o fata, care maine, se va indragostii de alt baiat si te va lasa cu buzele umflate.
Încercați sa aveți o relație la distanta și sa va vedeți în vacante. Dacă e dragoste adevărata si ea e iubirea vieții tale veți supravietui (cu greu) dar o veți face.
Scc_Gabi_1996 întreabă: