Pai o so mai las.Dar cred ca ai citit tot..Eu vreau sa incep o conversatie cu ea.Gen buna, ce faci? chesti din astea.(macar sa incep sa vorbesc cu ea..si dupa sa-i zic ca o iubesc. daca ai inteles.dar sincer nu stiu cum sa ma exprim.
Mai amana evenimentul iubirii, dar o poti saluta si o poti complimenta ori de cate ori ai aceasta ocazie.
Pai asta e faza. vreau sa incep o conversatie cu ea.( care nu am facut niciodata). Pentru ca n-am avut curajul sa-i spun.Gen ce faci?, cum te simti chesti din astea.(faza e ca nu stiu ce simte pentru mine). Acum suntem in vacanta de vara..Si as vrea sa incep de acum, gen sa vorbesc cu ea.Nu neaparat sa-i zic ca o iubesc si astea..Gen sa o salut, sa-i zic ce faci chesti dastea.Si sa incep sa ies in oras cu ea.Nu vreau din clasa 11-... si dupa poate, prin clasa 11-a sau pe la sfarsitul verii, sa-i zic ca o iubesc etc. Nu ma intereseaza daca are iubit sau nu.Eu tot pe ea o iubesc.E prima fata de care m-am indragostit asa tare.Adica e chiar prima, ca nu prea m-am indragostit de alte fete.Dar faza e ca nici nu ma uit la alte fete.Degeaba are altele corpu frumos/bun etc.Dar daca sunt niste ''tarfe'' ca sa zic asa.Imi poti da si mie niste sfaturi? si cam ce ar trebui sa-i zic? ca ma blochez mereu. Dupa: Buna, ce faci? ( dupa ce sa-i mai zic?). Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic.