| mihai4000 a întrebat:

nu stiu de ce dar am impresia ca am fost fraier cu fetele laughing, aproape de fiecare data cand am avut sansa sa ma bag cu cate o fata am refuzat crezand ca ne vom intelege atat de bine incat vom fi bff happy, si nu prea a fost asa(adica nu am zis nu vreau sa fim impreuna dar de exemplu ea imi zicea ca vrea iubit si nu stiam cum sa o intreb sau sa ii zic sa fim impreuna), pe viitor credeti ca ar trebui sa ma bag cu ele de fiecare data cand am sansa sau..., raspunsul cel mai bun primeste funda! PS: Am 18 ani! deci ar trebui sa ma bag cu fiecare fata in parte? pentru ca eu am constatat un lucru ca oricum cand ne casatorim sau cand o sa avem o relatie stabila nu cred ca o sa avem bff ca si fata-baiat, deci merita sa ma bag cu fiecare in parte., vreau sa vad si parerile voastre dar si cum ati procedat big grin

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea, din experienta personala ti-o zic, este ca atunci cand esti intr-o relatie partenerul iti e si frate si sora, si mama si tata, si bff. Inainte de toate trebuie sa stii ca o relatie nu se formeaza asa brusc si ca trebuie sa descoperi putin omul ca sa fii sigur ca iti place. E logic, nu? Nu vezi o figura frumoasa pe strada si zici ca ea e aleasa pentru ca poate este din punct de vedere fizic, dar atat. Poate nu iti place comportamentul ei. De aceea da, inainte sa iti alegi o persoana cu care sa ai o relatie (daca vrei stabila) descoper-o putin, incepeti sa deveniti prieteni buni, iar usor-usor iti poti da seama daca vrei sa fiti prieteni sau mai mult de atat. Vorbeste cu fete care ti se par interesante si descopera-le si nu-ti fie frica sa le intrebi daca vor sa dea o sansa unei relatii intre voi. Chestia cu "Nu, ca stricam prietenia" e doar o scuza. Din contra, prietenia se va transforma in ceva frumos, vei avea mult mai multa incredere in persoana de langa tine etc.

| mihai4000 explică (pentru anonim_4396):

Pai asta zic si eu, ca nu prea mai poti sa ai prietene(bff)daca ai o relatie stabila cu o alta fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru mihai4000):

Pai asta e, daca te bagi intr-o relatie stabila si merge bine... iti dai seama ca nu mai are rost sa iti faci si alte prietene, sa le descoperi pe altele. Oricum sa fii bff cu cineva inseamna mult, trebuie sa fii un om de nota 10 ca sa poti fi numit asa de cineva, asa ca nu te grabi sa etichetezi

Da, ai dreptate dar nu e vorba ca sa descopar pe altele, ma refer la momentul in care sunt impreuna cu o fata si nu merita sa ma inteleg si cu altele

Plus ca n-am de unde sa stiu daca o sa fim prieteni in continuare

| Gabriela567 a răspuns:

O să-ți zic mai pe scurt, daca vrei sa pari mare,, macho boy"poți face asta, dar nu te sfătuiesc.Si daca îți place fata ii spui si vezi ce zice daca nu, o bagi in friendzone, aici tu decizi

| mihai4000 explică (pentru Gabriela567):

Mai exact sa ma bag cu toate laughing)

| FaraNume1245 a răspuns (pentru Gabriela567):

Un baiat/ barbat normal la cap si singur nu ar baga o fata in friendzone. Baietii nu fac asta.

| mihai4000 explică (pentru FaraNume1245):

Nici daca ar vrea sa ramanem prieteni chiar daca nu o plac?