Chiar îmi pare rău ca exista cazuri de acest fel.Crede- mă viață putea si mai rea.Cea mai buna soluție e sa te îndrepți spre ceva ce îți place cel mai mult si sa găsești o cariere care sa se bazeze pe acel lucru.Nu e niciodată prea târziu sa începi de la capăt. Daca nu reușești mai încearcă crede in tine si căuta persone chiar daca nu sunt "perfecte" care sa nu te atragă spre propriul tau rău. Capul sus si mergi înainte sper ca te-am ajutat.☺
Romanul s-a nascut sa fie patron, asa este...
Lasi impresia de baiat pe care il duce capul, insa esti prea usor de influentat pentru ca nu ai destula incredere in tine si tinzi sa te dai in functie de cum bate vantul, doar ca sa fii acceptat de ei.Cariera poate fi independenta de pasiunile tale, mai ales atunci cand iti dorest succes si bani asa cum vrei tu.Axeaza`te pe un domeniu banos de viitor chiar daca nu te atrage enorm.Pasiunile ti le poti lasa ca hobbyuri de care te vei ocupa in timpul liber.
Ti s`ar fi parut ok sa fii inca prieten cu fosta ta si cu actualul ei? (varianta corecta era sa faci pipi pe ei). Nu mai repeta aceasta greseala pentru ca iti faci tie rau.
Cauta in dezvoltarea aia personala pe care o citesti acum, cum sa capeti mai multa incredere si sa atragi lumea in jurul tau, nu invers.
Daca nu vrei sa te faci vreun star rock, cuvantul cool ar trebui sa nu te intereseze. Orice inapoiat poate fi cool atata timp cat exista o persoana mai proasta decat el care sa il urmeze, asa ca a fi cool nu mai inseamna nimic. Ceea ce vrei sa fii tu, este o persoana apreciata de catre ceilalti si in preajma careia isi doresc sa fie.Pentru asta trebuie sa te cunosti mai bine si sa inveti sa atragi oameni de calitate. Daca stai cu viermii, ajungi ca ei.