| Prietenashul_Maryan_2000 a întrebat:

Numele meu este Marian, Am 15 ani si sunt genul de baiat cam timid, adica exista o fată la scoala care cred ca ma place, imi zice replici de genul: "prostule", "uratule", dar nu le zice cu rautate, le zice cu zambetul pe fata, chiar nu stiu ce sa fac, cum s.o abordez? BAIETI, AJUTATI.MA VA ROG!

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Hey Marian!
Fii tu insuti! Eu unul cred ca ea si-a dat seama oarecum ca o simpatizezi si de aceea spune acele cuvinte,fara rautate.
Fii alaturi de ea, vorbiti...
Alint-o, fa gesturi mici atunci cand poti (adica deschide-i usa cand ai ocazia, daca duce ceva greu in mana atunci ajut-o, fii alaturi de ea daca este trista...inveseleste-o)
Pentru inceput nu mai fii speriat...cel mai bine ar fi sa uiti despre notiunea de "Baiat si fata" si sa te comporti cu ea cat de natural poti ...asa cum te comporti si cu un baiat (evident fara jigniri, lovituri etc. pana la urma este tot o fata) Ce spun este ca nu trebuie sa te panichezi atunci cand vorbesti cu fetele. Si ele sunt oameni pana la urma.
Eu unul nu sunt genul care aproba biletele, nu imi plac dar le poti folosi daca vrei... Iti confera un aer misterios.
Sunt de parere ca trebuie sa fii ceva mai deschis cu ea, sa-i fii alaturi atunci cand are nevoie. Poate ca si ea te place si asteapta sa faci primul pas. Pana la urma baiatul face primul pas nu fata.
Acum am si eu o intrebare...
Te-ai gandit vreodata ca motivul pentru care nu ai prietena este ca acela nu ai intrebat-o daca vrea sa fie prietena ta? Eu cred ca si ea te simpatizeaza si ca a vazut ca esti timid...te asteapta. Ce poate sa faca?
Este doar parerea mea! Bafta!

-Blytz-

4 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns:

Hey(nu-s baiat intai de toate)

Pai daca ai spus ca esti timid inseamna ca nu ai curajul sa te duci sa-i spui asta direct
Atunci ii poti sugera asta: zambeste-i mult si fii foarte apropiat de ea, alint-o si tu.
Ii poti scrie o scrisoare in care sa-i spui asta si sa-i dai un trandafir sau un buchet, cum vrei tu.

| Damii a răspuns:

Buna. In primul rand, fetele nu mananca oameni laughing Cred ca asteapta sa dai un semn, sa o abordezi. Eu zic sa ii vorbesti, sa te apropii de ea. Daca nu vrei fata in fata, ii poti trimite niste biletele, ceva, sa o intrebi diferite lucruri. Trebuie sa te porti firesc, si totul va fi ok. happy

| Crainstorm20 a răspuns:

Prietenas... varu Crain avea o vorba:
-Baga ceva curaj ca nu te musca fata
big grin. Du-te discuta vezi cum reactioneaza.

-Crain- barbat experimentat

| RainmakerX a răspuns (pentru Damii):

Mi-a placut partea cu "fetele nu mananca oameni" laughing