Salut Razvan si eu o sa vrerau sa ma apuc curand de asta pai sunt multe modalitati prin care face asta, depinde daca vrei sa apelezi la proteine si shack-uri desi nu-ti recomand, sa intrebi daca ai prieteni care fac sala, vezi ce-ti recomanda instructorul dar spune-i ca vrei sa tragi natural.Recent ma uitam pe net si am gasit niste vitamine se numesc Xtreme Power am ascultat parerile multora activisti si instructori de sala si au o parerea buna despre ele, oricum dar prima oara trebuie sa iei ceva usor gen, Vitamax si alte chesti pentru dureri de oase(asta prima saptamana), acele vitamine nu sunt "proteine" sau alte porcari, revenim la discutia noastra:Am prieteni care fac sala de vreo 3, 4 luni de zile si mi-au zis ca mananca bine inainte sa se apuce si trag o ora, maxim 2 ore pe zi, daca vrei niste chesti farmaceutice du-te la farmacist(orice farmacie)sper sa ai noroc sa gasesti un baiat) si intreaba-l ce e bun si ca vrei sa tragi natural, apoi cere sfaturile si altora care fac sala ei te pot ajuta mult. Daca nu ai prieteni care fac sala cauta pe google sunt forumuri speciale pentru asa ceva.Bafta!
Revinarerea mea este ca esti prea mic la varsta asta si iti recomand sa nu faci asa ceva la varsta asta.Ei bine consecintele sunt nasoale de ex:Sa ramai mic si tu daca ridici greutati la varsta asta n-o sa dai ocazia organismului tau sa se maturizeze.
NU face asta la varsta asta!
Buna!
De ce nu incerci sa mergi la sala? Daca nu, iti recomand hmm, cred ca alergatul si innotul. MAi ales la innot iti folosesti atat muschii bratului, ai piciorului, ai abdomenului cat si ai gatului. Dar poti face si tu acasa, iti poti cumpara niste haltere, si poti ridica acasa, pentru abdomen faci multe abdomene si flotari, iar pentru picioare genoflexiuni.
Sper ca te-am ajutat!
Mai bine mergi la o sala. Costa, dar se merita. Am niste prieteni de varsta ta care fac de 6 lunii si nu pot sa comentez la cat de mult s.au schimbat.
Xtreme power NU sunt vitamine, ci arginina si oxid nitric, si e un produs net inferior proteinelor, este un supliment pre-antrenament care este MULT mai putin important decat un supliment post-antrenament ( ex. proteina cu absorbtie rapida, din zer ).
Mai documenteaza-te inainte sa aberezi.
Muschii se fac in cativa ani, cu 4-5 mese pe zi + odihna + sala + suplimente.
Schimbari se vad la 2-3 zile, periodic.
Dupa o luna nu faci mare lucru.
Si inca ceva, la 12 ani corpul tau NU produce suficient testosteron si hormon de crestere ca sa pui muschi, tu intr-un an progresezi cat unul de 20 de ani in 3 luni.
-Salut Razvan-e! In primul rand la varsta asta nu trebuie specific (NU trebuie) sa iei chestii din alea mai puternice care zice ca iti dezvolta muschii in jumate de an sau 4 saptamani si asa mai departe... Daca vrei incepe cu ceva foarte usor si de preferabil sa citesti toate componentele si efectele negative.
-Daca vei avea muschi de la varsta asta vei ramane pitic pentru ca: Odata ce vei avea muschi corpul tau nu vai mai avea suficienta putere sa te inalte pentru ca muschii vor fi bine stransi si inca ceva, daca ai muschi crescuti cu pastile, aparate, diete(de genul iarba si mere odata pe zi in tot anul), etc. inima ta va slabi in continuu si vei face la un moment dat STOP cardiac. Desigur va fi frumos pana la 30-40 de ani dar dupa ce vei face vei sta in pat pentru. ca muschii crescuti artificial tiau scurs intestinele si tiau slabit inima
-Sfat: Mananca sanatos, fa sport(de intindere a muschilor) ex: bicicleta / skateboard / role / alergat / inot / etc..Nu fa sporturi de genul sa ridici 20 de kg sau ceva asemanator! SA iti fie in norocul tau! pa...
robirobirobirobi întreabă: