| CoDWAW7 a întrebat:

o fata de la scoala de care imi place da semne ca si ei i-ar placea de mine, dar nu sunt sigur! am citit ca poti sa iti dai seama ca o fata te place daca : geseste tot felul de motive doar ca sa te atinga, la mine a stat putin lipita de bratul meu si se facea ca nu imi da atentie; tot timpul cand iesea afara din clasa daca eram inca in banca trecea pe langa mine(stau mai la perete) desi putea merge pe altundeva si sa ajunga putin mai repede; tot asa cand sunt eu in preajma incepe sa strige ceva mai tare doar ca sa se faca remarcata de mine si nu isi indreapta deloc priverea spre mine; alt lucru a fost ca un coleg in timpul orei a zis ceva amuzant si cand m-am uitat la ea imi zambea; cand vorbesc ceva cu prietenii la geam vine si ea si iar striga doar sa se faca remarcata de mine si zic ca de mine pentru ca la toti ceilalti se uita dar la mine parca nu ar avea curaj, etc. Voi ce ziceti? ii place de mine sau NU?, cum as putea sa imi dau seama mai bine? FUUNDA!

Răspuns Câştigător
| buburuza2007 a răspuns:

Intreab-o daca simte ceva pentru tine,nu-ti fie frica,pana la urma nu ai nimic de pierdut,fii increzator in tine,furai si un pupichappy, du-te si spune-i, succes, numai fi asa timid, cine nu risca nu castiga

7 răspunsuri:
| Ada233 a răspuns:

Pai, tongue Mai întrebi? Sigur că da, faptul că nu se uită la tine e. nu ştiu cum să spun simţi ceva şi îţi e ruşine să fi faţă în faţă cu el. Întreab-o dacă vrea să fiţi împreună.

| tears a răspuns:

Intrebo si daca se va face nervoasa poti fi sigur ca te place.

| buburuza2007 a răspuns:

Din cate ai scris tu simte ceva pentru tine,cred ca ar fi cazul sa intri si tu in actiune,du-te si vorbeste cu ea,iesiti in pauze afara,plimbati-va,joacate cu ea,apropiete de ea,asa daca stai in banca nu rezolvi nimic, mai ales ca o placi, mai mutate din cand in cand cu ea in banca, ajut-o la scoala si asa va apropiati si poate veti incepe o relatie, succes

| CoDWAW7 explică (pentru buburuza2007):

Nu sunt sigur ca ma place, ce am scris mai sus chiar a facut, dar au fost si zile in care se comporta cu mine ca si cu ceilalti, bine, mai rar, dar in general tot timpul cand sunt prin preajma nu isi prea indreapta privirea spre mine, oare chiar ar trebui sa fac ceea ce imi spui? stiu ca sunt niste idei care sigur ar merge, dar mi-e frica ca poate ma insel, daca ea se comporta normal de fapt? asta e intrebarea care ma toaca, imi mai poti da ceva semne ca m-ar placea? repet, semnele alea care ar arata ca m-ar placea chiar s-au intamplat, daca imi raspunzi si imi spui ce sa mai fac iti dau FUNDA! happy

| CoDWAW7 explică (pentru tears):

ce sa o intreb?, nu prea inteleg la ce te referi sa o intreb

| CoDWAW7 explică (pentru buburuza2007):

Mie putin frica, oare ar trebui sa ma duc sa stau cu ea?

| tears a răspuns (pentru CoDWAW7):

Intreab-o daca te place. Nu e atat de greu.