Intreab-o daca simte ceva pentru tine,nu-ti fie frica,pana la urma nu ai nimic de pierdut,fii increzator in tine,furai si un pupic, du-te si spune-i, succes, numai fi asa timid, cine nu risca nu castiga
Pai, Mai întrebi? Sigur că da, faptul că nu se uită la tine e. nu ştiu cum să spun simţi ceva şi îţi e ruşine să fi faţă în faţă cu el. Întreab-o dacă vrea să fiţi împreună.
Din cate ai scris tu simte ceva pentru tine,cred ca ar fi cazul sa intri si tu in actiune,du-te si vorbeste cu ea,iesiti in pauze afara,plimbati-va,joacate cu ea,apropiete de ea,asa daca stai in banca nu rezolvi nimic, mai ales ca o placi, mai mutate din cand in cand cu ea in banca, ajut-o la scoala si asa va apropiati si poate veti incepe o relatie, succes
Nu sunt sigur ca ma place, ce am scris mai sus chiar a facut, dar au fost si zile in care se comporta cu mine ca si cu ceilalti, bine, mai rar, dar in general tot timpul cand sunt prin preajma nu isi prea indreapta privirea spre mine, oare chiar ar trebui sa fac ceea ce imi spui? stiu ca sunt niste idei care sigur ar merge, dar mi-e frica ca poate ma insel, daca ea se comporta normal de fapt? asta e intrebarea care ma toaca, imi mai poti da ceva semne ca m-ar placea? repet, semnele alea care ar arata ca m-ar placea chiar s-au intamplat, daca imi raspunzi si imi spui ce sa mai fac iti dau FUNDA!
misauratcuviata întreabă: