| gabrielosss98 a întrebat:

o sa ies in weekendul asta cu o fata(nu am mai iesit pana acum cu ea) la ce film ma sfatuiti sa mergem? Ce ma sfatuiti sa fac? Va rog ajutati-ma imi place mult de ea si nu vreau sa iasa nimic rau.

Răspuns Câştigător
| valeriospinachi a răspuns:

Deodata sa iesiti undeva unde sa fiti numa voi 2 fata in fata sa puteti vorbi linistit, o cafenea undeva, apoi la un film romantic, ca nu ai sa te duci la disco unde ea introparte si tu introparte,, in asa caaz trebuie sa o faci pe romanticul daca vrei sa o atragi, fetelor asta le place, daruiestei niste flori intreab-o ce ii place si fai o surpriza

3 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Du-o la un film de comedie, adica sa nu fie nici film de fete siropos, nici film de baieti adica de actiune, sange impuscaturi, ceva sa va placa amandoua. Dupa eventual mergeti la un suc pentru ca acum aveti subiect de discutie, filmul tocmai vazut, faceti schimb de pareri. Apropo in timpul filmului nu incerca sa o atingi, gen pe mana sau sa o tii dupa umar, e tare enervant.

| gabrielosss98 explică (pentru BiuL):

Eu tocmai asta vroiam sa fac.Dar de ce ti se pare enervant?

| BiuL a răspuns (pentru gabrielosss98):

Ma duc la film sa ma uit la el nu sa ma atinga vreunu, asta-i pararea mea, poate altora le place.